-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

O simplă poză le poate ajuta pe femei să depisteze cancerul mamar!


Publicitate

Cancerul mamar este poate cel mai des întâlnit tip de cancer, îmbolnăvind femei din întreaga lume! Cum în ultima perioadă această problemă s-a mediatizat, tot mai multe femei încearcă să depisteze din vreme semnele cancerului mamar. Erin Smith Chieze, supraviețuitoare în lupta cu cancerul, s-a decis să vină în ajutorul femeilor, cu informații solide și precise, în detrimentul campaniilor cu fundițe drept simboluri.

simptome si forme ale cancerului mamar


Vorbește tare și concis despre această boală de nedescris!

Erin a fost destul de rezervată în ceea ce privește campania de conștientizare a cancerului mamar, condusă pe Facebook, având drept simboluri inimioare și asta pentru că nu oferea detalii suficiente cu privire la depistarea semnelor apariției acestei boli. Erin a hotărât că ea poate să schimbe ceva, așa că a decis să posteze o poză pe Facebook, devenind virală într-o perioadă foarte scurtă de timp. Poza este intitulată “Așa arată cancerul mamar!” și ilustrează mai multe imagini cu lămâi în forme diferite, reprezentând semne ale cancerului mamar.

Prima oară, această imagine a fost postată de către Organizația Mondială a Cancerului Mamar, având scopul de a atrage atenția asupra primelor semne ale cancerului, susținând femeile să își evalueze singure aspectul sânilor. Erin menționează că o astfel de poză a determinat-o să meargă la medic, fiind mai apoi diagnosticată cu cancer mamar în stadiul 4. Poza este extrem de clară și prezintă cele 12 semne posibile ale apariției cancerului.

Iată care sunt aceste simptome:
  1. Masă densă
  2. Adâncitură
  3. Eroziune a pielii
  4. Înroșire sau senzație de arsură
  5. Scurgeri anormale
  6. Aspect perforat
  7. Excrescență
  8. Venă dilatată
  9. Mamelon retractat
  10. Modificări de formă/dimensiune
  11. Piele cu aspect de coajă de portocală
  12. Nodul ascuns

Informație reală, de ultimă oră:

Da, există foarte multe articole care atrag atenția asupra acestor semne, însă Erin le-a prezentat sub o formă care ajută realmente femeile! Ea a menționat: “Trebuie să dăm informații clare, nu să împărțim inimioare, acestea din urmă nu ajută la nimic!”

A venit momentul să fim mai atente, așa că luați-vă toate măsurile pentru a fi sigure că sunteți sănătoase!

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog