-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Secrete pe care industria farmaceutică nu le dezvăluie – Cum te poţi vindeca de hipertensiune, boli arteriale ocluzive şi multe alte boli circulatorii cu ingrediente naturale!!!


Publicitate


Buna funcţionare a sistemului circulator este indispensabilă unei stări optime de sănătate. Sănătatea vasculară este pusă în pericol de numeroşi factori, motiv pentru care îţi dezvăluim un mod perfect natural de a o proteja şi îngriji.

Un remediu puternic pentru echilibrarea tensiunii arteriale şi curăţarea arterelor

cum sa te vindeci de problemele inimii

În continuare îţi ilustrăm modul de preparare a unui remediu naturist deosebit de eficient pentru detoxifierea ficatului, curăţarea arterelor, eliminarea depozitelor de colesterol, combaterea infecţiilor şi neutralizarea radicalilor liberi. Preparatul întăreşte sistemul imunitar şi te pune la adăpost de boală.

Ingrediente:

- 8 lămâi

- 8 căţei de usturoi

- 4 litri de apă

- 1 bucată de ghimbir (5 cm)

Mod de preparare:

1. Spală şi taie lămâile bucăţele cu tot cu coajă. Decojeşte şi taie usturoiul cubuleţe mici.

2. Adaugă lămâia şi usturoiul în robotul de bucătărie.

3. Pasează bine ingredientele până la obţinerea unei consistenţe omogene.

4. Răstoarnă piureul de lămâie şi usturoi într-o oală, adaugă şi ghimbirul şi completează cu apă. Pune apa pe foc şi aşteaptă să dea în clocot.

5. Ia preparatul de pe foc după ce atinge punctul de fierbere.

6. Pune-l la răcit şi strecoară-l.

Mod de servire:

Bea câte un pahar din acest remediu de 2 ori pe zi cu două ore înainte de masă.

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog