-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Atenție! Emoțiile provoacă boli grave! Vezi ce organe afectează frica și rușinea!


Publicitate

În opinia psihologului Laura Maria Cojocaru, în momentul în care emoțiile se acumulează în interiorul nostru acestea pot să cauzeze stări de anxietate, atacuri de panică sau depresie datorită faptului că organismul nostru are nevoie să gasesaca un mod de a descărca ceaa ce este periculos pentru sănătatea noastră.

emotiile pot provoca boli grave

În momentul în care acumularea emoțiilor depășește pragul de suportabilitate pentru organism aceste descărcări emoționale ajung în planul fizic și încep să manifeste anumite afecțiuni ale corpului.

Gravitatea bolii este dată de natura emoției, intensitatea ei și perioada de timp în care a fost înmagazinată.

Există 5 emoții principale, foarte dăunătoare pentru organismul nostru, care la un moment dat se pot transforma în boli fizice, astfel:

1. Frica

Persoanele care simt frică sunt tensionate iar frica netratată se manifestă la nivelul stomacului și al rinichilor, zona lombară și uneori în zonă gâtului.

2. Neiertarea

Persoanele care nu iartă pe cei care le-au făcut rău, au în minte faptul că, dacă îi iartă, este ca și cum le-ar accepta și încuraja comportamentul defectuos dar acest lucru ne slăbește sistemul imunitar iar partea partea cea mai afectată este inimă.

3. Furia

Atunci când încercam să ne stăpânim furia aceasta se poate manifesta în plan fizic la nivelul capului, cefei și picioarelor sau a spatelui. Pe lângă toate acestea furia poate declanșă infecții în corp.

4. Nesiguranța

Persoanele care sunt nesigure pun totul sub semnul întrebării iar acest lucru se poate manifestă în plan fizic la nivelul stomacului, picioarelor, coloanei vertebrale, umerilor, genunchilor și a gâtului.

5. Rușinea

Cei care se confruntă cu sentimentul de rușine simt că ceilalți îi judecă iar prin această atitudine ei pun pur și simplu puterea lor interioară în mâinile celorlalți. Acest sentiment poate afecta pielea, stomacul, picioarele sau coloana vertebrală.

Sursa: rador.ro


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog