-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

S-a demonstrat stiintific: cei care îi ajută pe oamenii din jurul lor, trăiesc mai mult!


Publicitate


Cu toţii ştim cât de important este să îi ajutăm pe cei din jur. Este sănătos din punct de vedere mental, emoţional şi spiritual.Un studiu recent a scos la iveală faptul că ajutorul acordat celor din jur, poate fi benefic sănătăţii noastre fizice. 


Cercetătorii au descoperit faptul că bunicii care îşi îngrijesc nepoţii, trăiesc mai mult decât cei care nu o fac. 

Cercetătorii au analizat 500 de persoane, cu vârsta peste 70 de ani, folosind date clare cu privire la bătrânii care îşi cresc sau nu nepoţii. Rezultatele au arătat că atât bunicii care şi-au crescut nepoţii, cât şi persoanele care au ocupat un rol asemănător bunicilor, deşi nu aveau acest statut, în viaţa unor copii, au trăit mai mult decât persoanele care nu au avut niciun fel de implicare în creşterea nepoţilor. De asemenea, în acest studiu au fost analizaţi şi bătrânii care îşi ajută copiii sau nepoţii în gospodărie. Şi aceştia s-au dovedit a fi mai longevivi decât cei care nu o fac.

Cercetătorii sunt de părere că nu contează modul în care îi ajuţi pe cei din jur, important este să îi ajuţi, îţi face bine! 


Tot studiile au arătat că moderaţia este cheia succesului. Bătrânii care nu au fost expuşi unui nivel prea mare de stres, s-au dovedit a fi mai sănătoşi. În tabăra cealalalta, bătrânii care au dus o viaţă împovărătoare, plină de stres şi griji s-au dovedit a fi mai bolnavi şi mai puţin longevivi. 


Acceptă ajutorul bătrânilor din jurul tău, însă nu profita! Îţi poţi lasă 1 zi copilul la bunici, însă asta nu înseamnă că ei trebuie să ţi-l crească!

Vizitează-ţi des părinţii, implică-i în activităţile din viaţă ta şi astfel îi vei avea mult timp alături!

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog