-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

O bautura sanatoasa care te ajuta sa slabesti 4 kg si sa reduci circumferinta taliei cu 16 cm in doar 4 zile


Publicitate

Un articol de Maria

Femeile sunt cele mai preocupate cu chestiunile legate de slabit, dar mai toate viseaza la un regim gustos dar si eficient pentru topirea grasimii, lucru nu tocmai usor. De aceea am decis sa iti prezentam o combinatie de ingrediente care te poate ajuta sa slabesti mult si repede fara sa mai tii si un regim foarte restrictiv.


Ca sa intri in forma trebuie sa indeplinesti doua conditii esentiale: sa mentii o alimentatie sanatoasa si sa faci miscare zi de zi. Aceste doua lucruri impreuna cu bautura pe care ti-o prezentam in continuare te pot ajuta sa slabesti pana la 4 kg intr-un timp foarte scurt!

Bautura se prepara foarte usor. Iata cum arata reteta:

Ingrediente:

- 8 pahare de apa

- 1 lingurita de radacina de ghimbir data pe razatoarea fina

- 1 castravete de marime medie, curatat de coaja si feliat

- 1 lamaie de marime medie, feliata

- 12 frunze proaspete de menta si 1 lingurita de menta uscata

Mod de preparare si administrare:

Amesteca toate ingredientele in robotul de bucatarie si tine bautura la frigider peste noapte. Bea intre 4 si 5 pahare din acest suc pe timpul zilei. Bea primul pahar dimineata inainte de micul dejun.

Potrivit nutritionistilor, aceasta bautura simpla, coroborata cu exercitii fizice de intensitate moderata, te ajuta sa topesti grasimea abdominala si sa slabesti pana la 4 kg intr-un timp foarte scurt. Tine cura timp de 4 zile neintrerupt, dupa care fa o pauza de 1 saptamana si reintrodu apoi bautura daca este necesar.

Persoanele care au incercat aceasta bautura sustin ca au obtinut rezultate excelente. Incearc-o si tu si spune-ne ce crezi despre ea!

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog