-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Amestecati bicarbonatul cu asta pentru a scapa de respiratia urat-mirositoare


Publicitate

Daca si dumneavoastra aveti probleme cu respiratia urat mirositoare, numita si halitoza, atunci aveti nevoie urgenta de un remediu. Incetati sa mai folositi produse din comert, pe baza de alcool, deoarece expertii spun ca provoaca aparitia cancerului. Incercati acest remediu.

Examinarea respiratiei urat mirositoare

Cum stim daca avem o respiratie urat mirositoare cronica? Noi nu simtim acest miros si asta deoarece nasul se obisnuieste cu mirosul. In loc sa ne inchipuim ca avem o respiratie urat mirositoare, am putea examina problema.


Iata cateva metode simple:

• Luati o bucata de ata dentara alba si introduceti-o intre molarii din spate. Este rosie su maron? Asteptati 45 de secunde si mirositi-o. Are un miros neplacut? Daca da, atunci exista o problema.

• Apoi, cu degetele curate trage limba in fata. Cu cealalta mana si un prosop alb curat, frecati cea mai indepartata partea a limbii de două sau de trei ori. Așteptati timp de 45 de secunde și apoi mirositi carpa. Miroase urat ?

Tratament cu bicarbonat de sodiu

Probabil ca v-ati obisnuit sa optati pentru un spray de gura, insa anual foarte multi oameni ajung sa fie diagnosticati cu cancer in gat, iar studiile arata ca aceste produse pe baza de alcool chiar au o influenta.

Ingredientele din anumite produse de igiena orala sunt cancerigene. Protectia Consumatorului din SUA este de parere ca formaldehidele sunt carcinogene.

Bicarbonatul de sodiu, impreuna cu apa reprezinta cel mai ieftin si sigur tratament pentru respiratia urat-mirositoare. Un studiu realizat de Universitatea din Columbia a demonstrat faptul ca asocierea celor doua ingrediente chiar functioneaza.

Amestecati jumatate de lingurita de bicarbonat, la un pahar cu apa si scapati nu numai de respiratia urat mirositoare, ci si de formarea tartrului sau a placii bacteriene.

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog