-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

A pus sare in sampon inainte de a-l folosi apoi a ramas surprinsa.


Publicitate

Sarea grunjoasa are foarte multe proprietati! In acest articol va vom prezenta cateva metode de a o folosi.

Incercati si dumneavoastra:

1. Infrumuseteaza picioarele

Pentru a avea picioare de invidiat, va recomandam sa amestecati sare grunjoasa cu ulei de masline si sa frecati talpile cel putin o data pe saptamana. Puteti adauga si uleiuri esentiale.

2. Relaxeaza


Sarea grunjoasa este solutia ideala pentru a ne relaxa dupa o zi de munca. Umpleti cada si puneti 3-4 linguri de sare grunjoasa. Aceasta va relaxeaza muschii si va veti simti odihnit.

3. Trateaza durerile de cap

Puneti o lingurita de sare grunjoasa intr-un pahar cu apa si dati-l peste cap. Aceasta va echilibra nivelul de minerale si saruri din organism, hidratand in acelasi timp.

4. Trateaza ranile

Sarea grunjoasa este cea mai buna solutie pentru tratarea ranilor. Amestecati 2 linguri de sare intr-un pahar cu apa si puneti preparatul pe rana.

5. Afectiunile cerebrale

Pe durata verii, tot mai multi oameni sufera de afectiuni cerebrale si stari de disconfort. Un pahar cu apa si 1 lingurita cu sare grunjoasa este cea mai buna solutie pentru a va remedia starea.

6. Problemele parului

Daca aveti parul gras, sarea grunjoasa este cea mai buna alegere. Puneti in balsamul dumneavoastra 2 linguri de sare si aplicati pe lungimea parului. Lasati sa actioneze 20 de minute, dupa care clatiti. Veti observa diferenta.

7. Curatarea tenului

Amestecati sare grunjoasa cu un gel de curatare. Aplicati pe piele si masati. Astfel veti scapa de celulele moarte iar tenul dumneavoastra va straluci.

8. Curatarea suprafetelor din casa.

Amestecati parti egale de sare grunjoasa si antidegresant, dupa care puteti folosi preparatul pe orice suprafata din bucatarie sau baie.

9. Dezinfectant

Stati departe de infectii, punand sare grunjoasa direct pe zona afectata.

10. Curata masina de spalat vase

Pentru a curata masina de spalat vase, va recomandam sa puneti sare direct in ea si sa activati cel mai scurt program.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog