-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Vibratia lumii


Publicitate

Intregul Univers este creat din energie pura si vibratie. Atunci cand avem capacitatea de a observa ca totul va fi o vibratie, natura universului incepe sa ni se arate. Lumina este vibratie. Undele electromagnetice ale spectrului produc nuante diferite.

Culorile sunt unde care vibreaza pe frecvente diferite. Pe o parte a spectrului gasim rosu, pe cealalalta violet. Rosul are cea mai joasa frecventa insa are o aura intinsa. Partea violet are o aura mai scurta si o frecventa mai mare.



Exista doua tipuri de iluminare electrica, atunci cand mergeti intr-un magazin de electrocasnice. Lumina calda si rece. Lumina calda contine un amestec de frecvente scazute, precum galben si portocaliu. Lumina rece contine un amestec de nuante cu frecventa crescuta, precum verde si albastru.

Lumina este cruciala in viata de zi cu zi si controleaza stimularea, relaxarea si energia.

Cum lumina calda este mai relaxanta decat cea rece, probabil ca o folositi pentru ambianta. Ati folosit vreodata doar lumini calde intr-o camera si v-ati creat mediul de comfort doar regland intensitatea?

Un nivel energetic crescut, implica o vibratie mai puternica. Nu tine de magnitudine, ci de frecventa vibratiei. Aceasta din urma este cea care determina nivelul energetic. Este vreun dubiu ca flacara albastra este mai fierbinte decat cea galbena?

Sanatatea inseamna vibratie. Sa ne gandim la diferenta dintre un spatiu intunecat, inchis, plin de bacterii si unul deschis, in aer liber, cu multa vibratie. Cel de-al doilea mediu este mai sanatos datorita vibratiei crescute. Energia se poate schimba din constructiva in distructiva. Cheia consta in echilibru. Prea mult din ceva determina instabilitate.

Asa se intampla si in cazul bolilor. Vibratia se dezechilibreaza. Cu cat o persoana este mai echilibrata, cu atat este mai sanatoasa.

Nu v-ati intrebat niciodata de ce vi se spune sa beti apa calduta si nu rece atunci cand sunteti bolnavi? Atunci cand organismul este bolnav, exista blocaje, asa ca organismul are nevoie de energie pentru a indeparta blocajele. De aceea medicul va spune sa consumati apa calduta, pentru a nu obosi si mai tare organismul, atunci cand incearca sa incalzeasca acea apa si sa o aduca la temperatura corpului.

Apa si oxigenul confera organismului resursele de care are nevoie pentru a se insanatosi. Apa calda are vibratii inalte, cea rece scazute. Muzica la un nivel incet are vibratii crescute, daca ascultam la un volum ridicat, vom primi vibratii scazute. De asemenea si genul muzical influenteaza vibratiile. Este important sa ascultam muzica animata atunci cand suntem tristi, pentru a ne creste vibratia.

Chimia inseamna vibratie. Alcoolul si ceaiul verde sunt opuse din punct de vedere vibrational. Totusi stresul si anxietatea sunt forme de vibratie crescuta. Alcolul scade vibratia. De aceea oamenii consuma alcool pentru a se relaxa, insa daca este consumat in cantitati mari, va crea dezechilibre. Soferii care consuma alcool inainte de a se urca la volan au un dezechilibru vibrational si de aceea nu se pot concentra, putand provoca nenumarate accidente. Ceaiul verde poate creste vibratia, dupa ce ati consumat prea mult alcool, asa ca vi-l recomandam!

Vibratia corpului nostru, la orice nivel, are o influenta foarte mare in capacitatea de a atrage experiente pozitive. Cu cat vibratia este mai crescuta, cu atat atrageti mai mult ceea ce va propuneti. Veti observa cum doar propunandu-va anumite idei, se vor si concretiza, datorita vibratiei crescute.

Daca veti invata sa gasiti un echilibru si sa cresteti sau sa scadeti vibratia, in functie de nevoile corpului dumneavoastra, intreaga viata vi se va schimba.

De aici incolo veti putea descifra orice cod al vietii!

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog