-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Iata cum putem detecta energiile negative din casa cu ajutorul unui singur pahar cu apa!


Publicitate

Daca simtiti ca in casa dumneavoastra exista energii negative, exista cateva tehnici prin care le puteti depista. Cu ajutorul unor trucuri extrem de simple veti putea lua si masuri in acest sens. Curatarea energetica periodica poate mentine armonia in casa dumneavoastra!



Ce reprezinta energia casei?

Din spatiul in care traim respiram si energii. Caminul este spatiul in care exista unitatea familiei, asa ca in felul acesta energiile tuturor membrilor se unesc. Emotiile, sentimentele si gandurile nu doar emana energii, ci le si atrag.

Energiile negative apar in casa noastra din mai multe motive. Membrii familiei sunt actorii principali, chiar daca si prietenii sau vecinii influenteaza. Chiar si mediul in sine ne poate afecta.

Puteti detecta energiile negative prin mai multe metode. Banii incep sa scada, norocul nu mai este de partea dumneavoastra iar relatiile intre membri sunt tensionate. Pe langa aceasta lipsa de armonie intre membrii, chiar si animalele incep sa se comporte ciudat. Veti observa cum devin mai anxiosi sau incep sa planga din senin, iar plantele vor incepe sa se usuce.

Veti observa toate aceste simptome, asa ca este important sa aveti o metoda de detectare a energiilor.

Cum detectam energiile negative cu ajutorul unui pahar cu apa

In primul rand este important sa analizati aspectele casei dumneavoastra. Daca pur si simplu nu gasiti punctul care declanseaza problemele, atunci aflati prin vibratii:

  1. Luati un pahar din sticla transparenta si fara modele. Trebuie sa tineti minte ca nu il veti mai putea folosi. Daca puteti, achizitionati o vesela speciala pentru asta.
  2. Puneti in 1/3 din pahar sare de mare.
  3. Puneti 1/3 din pahar otet alb.
  4. Umpleti pana sus cu apa.
  5. Puneti apoi paharul in camera in care credeti ca exista cea mai mare incarcatura de energie negativa. Poate fi spatiul in care primiti vizite.
  6. Asezati-l intr-un loc ascuns si lasati sa stea timp de 24 de ore. Este important ca acest pahar sa nu fie atins in toata aceasta perioada.
  7. A doua zi trebuie sa verificati paharul.


  • Daca paharul este identic, atunci nu exista energii negative. Puneti alt phar, in alta camera si repetati procedura.
  • Daca observati ca paharul este gazificat sau are nuante ciudate, atunci trebuie sa curatati energia. Aruncati continutul in toaleta si trageti apa!


Repetati pentru fiecare camera din casa!

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
4 Comments

You Might Also Like

4 comments:

  1. Dar in poza arata ca s-a facut procedura cu un pahar de plastic!Iar la explicatii scrie ca trebuie un pahar de sticla!Deci,se poate si cu unul de plastic?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buna ziua! Se poate folosi si un pahar de plastic. Preferabil ar fi sa folositi un pahar de sticla, totusi. O zi buna! :)

      Delete
  2. Cum scapam de energiile negative?

    ReplyDelete

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog