-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

SCAPATI DE CONGESTIILE NAZALE CU INGREDIENTE DIN CASA DUMNEAVOASTRA (RETETA)


Publicitate

Cu totii stim faptul ca bunicile noastre foloseau ingrediente naturale pentru a trata foarte multe boli. In acest articol va vom prezenta o reteta minunata care sa va ajute sa tratati congestiile nazale. Putem spune cu usurinta faptul ca retetele bunicii nu ies niciodata din trend si ca le putem folosi ori de cate ori avem probleme medicale. Persoanele care sufera de alergii, congestie nazala sau sforaie, cu siguranta trebuie sa citeasca acest articol.



Daca macar o data ati avut alergii, care au dus la congestii nazale, si a trebuit sa respirati pe gura, cu siguranta va doriti sa incercati aceasta reteta.

Lasati-ne sa va povestim cum puteti scapa definitiv de congestia nazala cu ajutorul bicarbonatului de sodiu.

Reteta

Pentru prepararea acestei retete aveti nevoie de o cratita cu apa, pe care o veti fierbe. Odata ce apa a fiert, dati-o la o parte si puneti in ea 1 pliculet cu bicarbonat de sodiu. Faceti inhalatii cu acest preparat. Repetati procedura de 3 ori pe zi, timp de 5 zile.

Sfat

Va recomandam ca pe durata inhalarii sa folositi un prosop care sa va acopere fata, pentru a absorbi toti aburii. La final, puneti un prosop pe fata si stati acoperit cateva minute. Nu iesiti din casa cateva ore!

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog