-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Ce anume face ca utilizarea retelelor de socializare sa puna in pericol viata de cuplu?


Publicitate

Retelele de socializare au devenit la ora actuala cea mai la indemana modalitate de comunicare folosita de internauti, desi sunt acuzate de tot felul de dezavantaje. Concret, am vrea sa stim care ar fi macar unul dintre ele.

Asa cum sugereaza titlul articolului, ele pot pune in pericol viata de cuplu, potrivit numeroaselor studii ce demonstreaza cresterea problemelor conjugale, mergandu-se pana la divort.

Sigur, in cauza sunt acele cupluri dependente de Facebook, Twitter, Instagram etc.

Din punct de vedere religios, casatoria este o legatura indisolubila dintre un barbat si o femeie. Logic, familia ocupa primul loc in care se poarta discutii, in care fiecare partener isi impartaseste gandurile, dorintele…

Care poate fi atunci impactul retelelor de socializare asupra acestei aliante?

  • Daca timpul este superior celui petrecut cu partenerul, va primejdui casnicia.
  • Daca sunteti mai interesati si mai entuziasmati de postarilor prietenilor decat de omul de langa voi, e cazul sa va faceti probleme.
  • Daca dati sistematic like-uri unui internaut de acelasi sex cu partenerul vostru si daca el face acelasi lucru, sunteti in pericol.
  • Daca va povestiti intimitatile conjugale, vor fi supuse comentariilor mai mult daunatoare si atunci...
  • Daca intrati pe pagina partenerului ca sa urmariti absolut orice postare, inseamna ca-l supravegheati tot timpul si veti avea discutii.
  • Daca fotografia de profil este de pe vremea cand erati tineri, daca nu va divulgati varsta reala, ocupatia, inseamna ca aveti ca scop doar primirea de like-uri, in detrimentul altor lucruri importante.

In concluzie, nu reteaua de socializare este vinovata. Ea nu-i decat un instrument de comunicare virtuala. Este asemenea unui cutit de bucatarie. Depinde de fiecare cum il va folosi.

Sa incercam sa ne schimbam comportamentul, daca e nevoie, si sa pretuim familia, nu Internetul!

Cu drag,
Ileana Mladinoiu


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog