-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Puneti 3 lamai pe noptiera de langa pat. Acest truc va va schimba viata cu totul!


Publicitate

Cu totii cunoastem beneficiile lamailor pentru sanatatea noastra, insa exista un element pe care multi nu il stiu. Se pare ca aceste fructe pe langa faptul ca sunt extrem de sanatoase, ne confera si energie.

Un nivel crescut de energie negativa, la dumneavoastra acasa, va avea un efect negativ asupra sanatatii, prosperitatii si relatiilor dumneavoastra. Poate ca nu va vine sa credeti acest lucru, insa exista multe ritualuri si remedii naturale care s-au dovedit a fi destul de benefice si adevarate.

In acest articol va prezentam care este impactul energiilor, pozitive sau negative, asupra sanatatii noastre. Lamaile sunt considerate a fi elemente care pot distruge energiile negative, ajutand la restaurarea armoniei.

In plus, se crede si ca acest fruct poate ajuta la imbunatatirea situatiei materiale.

Se pare ca daca puneti o lamaie in spatiul in care lucrati sau va petreceti majoritatea timpului, va puteti proteja de energia negativa. Aroma lamaii va fi aliatul dumneavoastra in lupta cu energia negativa. Pentru a face toate aceste lucruri, veti avea nevoie doar de lamai verzi.

Iata cum trebuie folosita lamaia verde:


• Cea mai buna varianta este sa luati lamai verzi si sa le puneti in diferite locuri din casa. Nu uitati sa le inlocuiti atunci cand se strica.

• Un alt mod de a imbunatati energia casei este sa exploatati si proprietatile aromatice ale lamaiei. Cum? Fierband putina coaja de lamaie in apa de ploaie.

• Lamaile pot fi folosite inclusiv pe post de amulete sau talismane, care indeparteaza energiile negative, atrag energie benefica si va protejeaza de necazuri. Pentru aceasta metoda se recomanda sa folositi un cos sau o oala din ceramica sau din lut. Asezati apoi in vas 9 lamai in felul urmator: formati un cerc din 8 lamai, iar pe cea de-a 9-a asezati-o chiar in mijloc. Pregatiti apoi inca un vas mai mare si imprastiati in el putin orez. Dupa aranjarea lamailor in vasul de lut/ceramica, asezati sub el vasul cu orez, apoi bagati-le pe amandoua la frigider. Un talisman perisabil care trebuie tinut la frigider ca sa se mentina proaspat, dar care functioneaza de minune!

• Daca sunteti invidiat de colegii de munca sau relatiile familiale nu merg chiar ca pe roate, metoda va poate ajuta sa inlaturi tensiunile si sa atrageti mai multa energie pozitiva in viata. Puteti chiar sa purtati talismanul la dumneavoastra sau sa il tineti intr-un sertar la locul de munca. Trei lamai verzi sunt suficiente in acest scop. Daca lamaile se deshidrateaza si se innegresc mai repede decat ar fi normal, este semn ca in jur exista multa negativitate, si ca fructele au absorbit si filtrat energiile mediului ambiental. Repeta procedeul pana la echilibrarea fluxului energetic.

• Puteti folosi la fel de bine si zeama de lamaie, pe care o puteti pulveriza din cand in cand prin incaperile casei, insistand mai ales la colturi. Daca asezati cele trei lamai pe noptiera langa pat, puteti atrage in viata si mai multa dragoste.

• O alta varianta este sa taiat o lamaie in patru bucati egale si sa le asezati pe o farfurie intinsa. Presarati apoi putina sare imprejurul lamailor ca sa formati un inel ingust, iar la final strecurati farfuria astfel pregatita sub pat in fiecare seara inainte de culcare. Daca nu doriti sa o tineti sub pat, asezati-o cat mai aproape de locul in care dormiti. Amintiti-va ca a doua zi sa nu atingeti cu mainile lamaile aranjate pe farfurie. Rasturnati-le direct intr-o punga din plastic si aruncati-le. Procedati astfel cel putin trei zile la rand, iar rezultatele va vor uimi pur si simplu!

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog