-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Un cuplu a realizat o parodie amuzanta a spectaculosului proiect fotografic "Urmeaza-ma!”


Publicitate

Pentru cine nu stie, reamintesc de celebra serie de fotografii intitulata “Follow me to” (“Urmeaza-ma/Vino cu mine”) in care Murad Osmann se distreaza teribil, tinand-o de mana pe prietena lui, Natalia Zakharova, cu spatele la obiectiv, pe fundalul unor peisaje menite a-ti taia respiratia (foto).

Au trecut deja 3 ani de cand acest cuplu a facut o calatorie in jurul lumii si a realizat uimitorul proiect, asemenea unui jurnal de calatorie.


Imediat ce fotografiile celor doi au devenit virale pe Internet, multi indragostiti, parca putini gelosi pe gestul lor, nu au ezitat sa le ia preia conceptul, modificandu-l totusi dupa gustul lor.

Asa s-a intamplat cu un cuplu taivanez, Forrest Lu si Agnes Chien , care, in timpul unui sejur petrecut in Haiwai, s-a remarcat in acelasi mod, hotarand sa impinga pana la paroxism parodia cu seria lor de fotografii amuzante.

In imaginile postate pe Facebook, Lu este descris ca un sot “biciuit”, condus de sotia sa. In loc sa-l tina de mana, precum predecesorii lor romantici, Chien este vazuta tragandu-l de par, de urechi, cu degetele in nari.

Secventele sunt o alternativa destul de comica la plictisitoarele selfie-uri, iar fotografiile taivanezilor au fost deja impartasite de mii de ori pe Facebook.

Dragii mei, data viitoare cand prietena/sotia va propune sa mergeti in vacanța, aveti grija sa nu patiti la fel.

Si cum imaginile sunt mai elocvente decat orice cuvant, va propun sa le vizualizati.



Cu drag,
Ileana Mladinoiu
Sursa: mashable.com


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog