-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Scrisoare catre fiul meu: nu-i permite unei fete sa iti schimbe parerea fata de toate celelalte


Publicitate

Este prima intalnire. Cu siguranta nu ai mai avut niciodata atatea emotii. Cum te plimbi ca un leu in cusca prin camera ta, incercand sa iti gasesti cea mai frumoasa tinuta, te dai cu cel mai bun parfum sau exersezi cel mai bun discurs, speri ca aceasta intalnire sa o transforme pe acea fata, in iubita ta.

Tragi aer in piept, te mai uiti o data in oglinda, ii ceri cativa banuti tatalui tau si mergi sa o iei de acasa. Simti emotii si fericire in acelasi timp, insa te bucuri pentru faptul ca a acceptat sa mearga cu tine la o intalnire.

Ajungi la ea acasa, bati la usa, ca un adevarat gentleman, si te prezinti parintilor ei. Sa asculti cu atentie atunci cand iti vor da indicatii despre ora la care fata trebuie sa fie acasa, de acum fata lor este sub protectia ta.

Bucura-te si asuma-ti responsabilitatea, nu uita ca increderea este greu de castigat si usor de pierdut. Poate fi imposibil uneori sa recastigi increderea cuiva.

Probabil ca veti incepe intalnirea cu glume si conversatii legate de profesori sau ceea ce va place sa faceti, incercati sa va bucurati de acest timp inocent petrecut impreuna.

Nu exista nicio graba in acest punct al relatiei, parca ieri treceati unu pe langa altul pe culoarele scolii iar acum te gandesti ca este fata cu care vrei sa te casatoresti.

O, dragostea frageda, este cel mai frumos moment din vietile noastre. Nu vreau sa te deznadajduiesc, insa totul se va destrama daca nu faceti amandoi eforturi. Dragostea puerila este etapa in care va cunoasteti, insa mai departe trebuie sa fiti pe aceeasi lungime de unda.

Uneori se poate intampla ca dragostea sa se transforme in ura fara sa va dati seama cum s-a intamplat. Ea se poate indragosti de un altul, insa trebuie sa stii ca asa se intampla in viata. Ea va trece peste iar tu vei ramane cu inima franta.

Eu imi pot da seama ce ti se intampla doar adresandu-ti o intrebare simpla precum „cum a fost ziua ta?”

Cand s-a intamplat ca aceasta suferinta sa puna stapanire pe intreaga ta viata? Nu vei suferii asa la nesfarsit, crede-ma!

Lipsa poftei de mancare, pe care cu siguranta o resimti la inceput sau golul din stomac, cel care te tine treaz intreaga noapte, sunt destul de dure, insa vor trece si ele, ai cuvantul meu de om matur! Amintirile sunt cele care fac suferinta mai mare, insa vor disparea cu timpul.

In cele din urma te vei maturiza, vei merge la liceu si vei trece peste. Vei cunoaste alte fete si iti vei pierde mintile, insa nu uita ca poti incepe sa bei doar de la 18 ani.

Pe langa toate emotiile pe care le experimentezi odata cu prima dragoste, vreau sa intelegi un lucru: nu vreau sa iti pierzi vreodata increderea si entuziasmul pe care le-ai avut la prima intalnire.

Iti mai amintesti acei fluturasi din stomac de la primul sarut? Sau toate eforturile pe care le-ai facut sa ramai treaz toata noaptea pentru a vorbi la telefon? Mi-ar placea sa le ai ori de cate ori ai o noua intalnire, pentru ca daca vei avea aceleasi sentimente ori de cate ori iesi cu o anumita fata, inseamna ca ea este aleasa. Aceste sentimente nu vor disparea, asa cum s-a intamplat in cazul fetei care ti-a frant inima.

Nu lasa o astfel de experienta sa iti schimbe parerea fata de toate celelalte femei. Sa nu aduci niciodata bagajul unei relatii trecute in noua ta relatie deoarece nu este corect. Nu, nu toate fetele sunt la fel. Sa nu spui asta niciodata.

Cu totii avem un suflet pereche, tu nu l-ai gasit inca si te rog sa nu te transformi intr-un magar doar pentru ca o anume fata te-a ranit.

Te rog sa nu iei niciodata drept insulta refuzul ei in incercarile tale de a merge mai departe. Ia totul incet, esti inca destul de tanar. Incearca sa-ti iei deciziile intotdeauna cu intelepciune.

Atunci cand vei trece prin toate aceste suferinte, iti vei reveni intotdeauna si vei deveni din ce in ce mai puternic. Cu fiecare astfel de incercare vei afla si mai multe lucruri noi despre propria ta persoana. Cu fiecare incercare vei afla mult mai multe informatii despre tine.

Vei realiza ca atunci cand iti vei gasi adevarata dragoste, te vei casatori si vei avea propria ta familie, ii vei da si tu aceste sfaturi, fiului tau sau vei vrea un astfel de baiat pentru fiica ta. Pana la urma vei intelege diferenta dintre a fi un baiat si a fi un barbat.

Te voi iubi mereu!

Femeia numarul unu din viata ta (adica mama ta)

P.S. Nu uita ca maine esti bona! Eu si tatal tau mergem in oras.

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog