-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Iata care este efectul pe care rosiile il au asupra fetei.


Publicitate

Nu conteaza ce varsta aveti, daca va confruntati cu problem ale tenului provocate de acnee cu siguranta stiti cat este de neplacut. De asemenea, poate fi chiar dureros. Institutul National Medical este de parere ca aceasta se poate numi chiar boala, deoarece apare in urma blocarii foliculilor si glandelor.

Acneea nu reprezinta o amenintare pentru sanatatea dumneavoastra, insa tratamentul poate fi destul de costisitor si poate dura destul de mult timp.

Acest articol va ofera o solutie simpla, pe care o gasiti chiar la dumneavoastra in casa.
Rosia, solutia in tratarea acneei

Puteti incepe sa folositi rosiile ca etapa a rutinei zilnice, in intretinerea si tratarea pielii. Acestea va pot scapa de acnee sau cicatrici deoarece sunt bogate in vitamina A, C, E, K, si B6, adjuvante in reducerea porilor si in hidratarea tenului.

In plus, aciditatea din rosii echilibreaza nivelul de pH al pielii si scade posibilitatea descuamarii. De asemenea, rosiile contin acid salicilic, intalnit adesea in tratamentele de pe piata.

Cum trebuie sa folositi rosiile

Cele mai simple solutii sunt si cele mai bune. Taiati rosia pe jumate si masati zona afectata. Lasati sucul sa actioneze la nivelul fetei si clatiti. Aceasta metoda este excelenta in cazul tratarii acneei, nefiind nevoie sa cheltuiti prea multi bani pe tratamente scumpe.

Masca de fata pe baza de rosii

Luati o rosie si taiati-o in x in varf. Puneti apoi rosia sub apa calduta si tineti-o acolo 1 minut dupa care indepartati coaja. Scoateti semintele si pisati pulpa pana cand devine o pasta. Aplicati compozitia la nivelul fetei si lasati-o sa actioneze timp de 1 ora, dupa care clatiti.

In plus, puteti adauga castravete pisat sau iaurt pentru a reduce acneea dureroasa.

Detergent pentru fata pe baza de suc de rosii

Amestecati o lingura cu suc de rosii cu cateva picaturi de zeama de lamaie. Aplicati amestecul pe zona cu probleme si lasati sa actioneze timp de 5 minute. Clatiti cu apa calduta.

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog