-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Iata cum trebuie utilzat uleiul de cocos si bicarbonatul de sodiu pentru a arata cu 10 ani mai tanar.


Publicitate

Spune-i "Bine ai venit!" acestui gel de curatare pentru fata, pe baza de ulei de cocos si bicarbonat de sodiu. Cu ajutorul lui iti poti lua adio de la riduri si imperfectiuni ale fetei.

In acest articol va vom prezenta o reteta a unui incredibil gel de curatare a fetei. Acesta va curata porii in adancime si va indeparta punctele negre.


In plus, acest amestec natural indeparteaza celulele moarte, elimina mizeria in exces si indeparteaza acneea, petele si roseata. 

Aceasta solutie este realizata din doua ingrediente extrem de eficiente- ulei de cocos si bicarbonat de sodiu.

Bicarbonatul de sodiu confera rezultate extraordinare in tratarea acneei deoarece bicarbonatul de sodiu este un compus amfoteric, ceea ce inseamna ca are capacitatea de a mentine un nivel normal al pH-ului pielii, prevenind aparitia acneei.

Uleiul de cocos este extrem de folositor deoarece are proprietati cicatrizante si antibiotice.

Timp de preparare: 3 minute

Ingrediente:

  • Doua lingurite de ulei de cocos extravirgin
  • O lingurita de bicarbonat de sodiu (fara aluminiu)

Instructiuni:

1. Luati un bol mic, puneti ingredientele inauntru si amestecati bine. In momentul in care ati obtinut o pasta consistenta, folositi-o pentru a masa zona fetei. Lasati-o sa actioneze timp de cinci minute.

2. Dupa aceea, folositi apa calduta pentru a curata tenul. In timp ce clatiti, masati cu grija. Uleiul de cocos poate trata si hidrata pielea, asa ca nu veti avea nevoie sa aplicati o alta crema pentru hidratare.

Speram ca aceasta reteta sa va fie de folos!

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog