-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Te iubesc dar trebuie sa ne despartim...


Publicitate

Eram la serviciu si ma uitam pe Facebook. Ne despartiseram de doua luni si credeam ca depasisem momentul, cand dintr-o data te-am vazut.

Bratele tale strangeau la piept o alta femeie si pareai fericit. Ii sarutai fruntea iar ea radea asemeni unui copil. Acasta imagine mi-a frant inima.
Cu o singura poza, m-ai distrus complet- ultimele tale cuvinte mi-au revenit instant in minte: „Probabil ca a fost cea mai proasta decizie a vietii mele, sa te las sa pleci, si ma va urmari pentru totdeauna. Nu am fost destul de puternic sa merg mai departe, deoarece sentimentele dintre noi erau mult prea intense. In trecut, cam asa defineam eu iubirea, iar acum am fugit de ea deoarece sunt slab si speriat, de ea si de tine...”

“Nu eram pregatit sa fiu fericit... tu ai fost cea mai deosebita persoana din viata mea si singura fata de care mi-am exprimat sentimentele, cred ca tocmai de asta spun ca nu eram pregatit, deloc. Toate celelalte fete imi lasa un gust amar si nu pot sta in preajma lor mai mult de 10 minute. Asa ca imi cer scuze daca am dat-o in bara definitiv cu tine, insa vreau sa stii ca te iubesc si ca nu voi mai iubi vreodata pe altcineva.”

Toate aceste cuvinte si acum te vad cu mainile impleticite in jurul taliei acestei fete, iar fata ei delicata te priveste atat de luminoasa. Nu prea pari afectat.

Crezi ca stii ce inseamna o inima ranita, insa aceasta durere apare doar atunci cand vezi o fata indragostita de barbatul care ti-a frant tie inima. Acel baiat care ti-a spus ca a dat-o in bara deoarece nu era gata sa fie fericit. Acea durere te formeaza, te face sa fii cine esti.

Insa viata nu iti inchide niciodata o usa in nas fara a-ti deschide alta. Mie mi s-au intamplat multe lucruri bune dupa aceasta experienta, fusese imaginea de care aveam nevoie.

Durerea mea mi-a creat un nou nivel de supravietuire. Dragostea noastra avea sa ma invete, nu sa imi ofere un final fericit.
Avea sa ma invete cat de repede ma pot vindeca, cat de repede pot trece peste. Recunosc ca mi-a fost extrem de greu atunci cand mi-ai inchis usa in nas si ca am avut nevoie de oamenii din jurul meu pentru a ma ghida. Credeam ca gandul conteaza cel mai mult si ca intentia avea sa fie una buna, insa nu a fost asa.

Singurul barbat care ma merita cu adevarat este acel barbat puternic, gata sa imi fie alaturi ori de cate ori am nevoie, care inlocuieste cuvintele cu actiuni. Nu am nevoie de promisiuni gratuite si de cuvinte de doi bani de la un baietel care nu vrea sa evolueze. Nu am nevoie de o persoana care nu ma sustine pentru a evolua si nu are incredere in mine ca pot mai mult sau ca merit mai mult.

Singurul barbat care ma merita este acela care nu inventeaza scuze, acela care nu ma vrea doar in momentul in care ii este lui bine, acela care ma alege si ma iubeste neconditionat.

Eu refuz sa mai joc acest joc, in acest moment eu sunt cea care spune totul a luat sfarsit si inchide usa. Acum el este pe dinafara, daca incearca sa ma dea afara in mijlocul noptii doar pentru ca are nevoie de spatiu, este ultima oara cand ma vede.
Tu nu ai fost sincer cu mine si iti multumesc pentru asta deoarece atunci cand cineva te trateaza atat de rau, te raneste si te determina sa vrei sa te schimbi. Aici apare capatul relatiei toxice si inceputul unei noi vieti.

Atunci cand te-am vazut fericit langa o alta femeie, am realizat ca sosise momentul sa fac ceva pentru mine. Sa primesc in viata mea pe cineva mult mai iubitor si mult mai increzator. Tot ce iti pot spune este, multumesc!

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog