-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Stimuleaza acest punct de presopunctura timp de un minut, iar efectele te vor uimi pur si simplu!


Publicitate

Toti trecem la un moment dat prin stari de anxietate pe care nu stim cum sa le gestionam. Inima incepe sa bata cu putere, respiratia ti se infunda si ai senzatia ca o sa cedezi nervos, sau ca o sa suferi un atac de cord. Palpitatiile si accelerarea respiratiei sunt normale in astfel de imprejurari, si de regula nu implica riscuri reale. Dar exista si cazuri izolate in care anxietatea poate declansa tulburari cardiace, asa ca trebuie sa stii ce masuri trebuie sa iei ca sa preintampini astfel de probleme.
Anxietatea poate fi gestionata si tratata inclusiv prin terapii de presopunctura, care au rolul de a relaxa intregul corp si de a imbunatati circulatia sangelui.

„Marea Linistita” este unul dintre principalele puncte care trebuie stimulate pentru a reduce anxietatea, nervozitatea si palpitatiile. Acest punct este pozitionat in capul sternului, la trei degete distanta de extremitatea de jos a arcului costal.

Pentru a activa acest punct, apasa-l usor viguros cu degetele 1 minut sau 2, timp in care trebuie sa respiri adanc, rar si controlat.

Stimularea punctului „Marea Linistita” reduce senzatia de presiune pe piept, nervozitatea, anxietatea, depresia si tine sub control chiar si crizele de isterie. Ajuta de asemenea in tratamentul simptomatic al astmului, al tusei cronice, precum si al problemelor mamare precum mastita.

Pentru reducerea anxietatii, un alt punct important de presopunctura si acupunctura este „Punctul celui de-al Treilea Ochi”. Acesta este pozitionat chiar intre sprancene, pe curbura craniului de la intalnirea puntii nazale cu fruntea.


Ca sa stimulezi acest punct, inchide ochii, impreuneaza palmele si lipeste-le de aceasta zona a fetei. Apasa punctul cu degetul mijlociu si degetul aratator timp de 1 minut, respirand adanc, lent si controlat.

Stimularea lui calmeaza intregul corp, reduce anxietatea si durerile de cap, problemele oculare, vertijul, ameteala si congestia nazala, precum si insomnia si alte probleme de somn.

Stimuleaza aceste puncte pentru a-ti relaxa simturile, trupul si mintea.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog