-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Studiile clinice arata ca radacina de papadie este mult mai eficienta decat chimioterapia.


Publicitate

Asa numita „buruiana” care creste chiar in fata casei dumneavoastra, poate fi solutia tratarii cancerului.

Studiile desfasurate la Universitatea Windsor din Canada, au demonstrat faptul ca radacina de papadie este eficienta in tratarea si prevenirea cancerului, intrecand detasat chimioterapia.

Asa cum o spun reprezentantii universitatii, cu siguranta s-a gasit dozajul necesar unui tratament, prin intermediul ceaiului. 


Dr, Siyaram Pandey, director de cercetare si biochimist in cadrul Universitatii din Windsdor, impreuna cu colegii sai, cercetatori, au demonstrat cu succes in laborator faptul ca acest extract duce la moartea celulelor canceroase, lasand in acelasi timp celulele sanatoase intacte.

„Aceasta este o veste fantastica”, a declarat Pandey.

„Am asteptat acest anunt de foarte mult timp, iar acum este real”. Anuntul din februarie 2015, are o semnificatie speciala pentru proiectul dedicat memoriei lui Kevin Couvillon, care in noiembrie 2010 a pierdut batalia de 3 ani cu o leucemie mieloida acuta, fapt precizat in comunicatul Universitatii.

In anul rumator, adica in 2011, parintii lui Kevin-David si Donna Couvillon- au facut o donatie destul de consistenta, care sa vina in sustinerea cercetarilor Dr Pandey.

„Medicina naturista ii permite sistemului imunitar sa fie parte a procesului de vindecare, iar noi vom sprijini acest efort si toate descoperirile realizate de aceasta echipa.”

Potrivit comunicatului de presa al Universitatii: Formula cu radacina de papadie, folosita in laboratoare de Dr. Pandey, este de aproximativ 5 ori mai concentrata decat extractul ce poate fi achizitionat si s-a demonstrat faptul ca distruge leucemia, melanomul si celulele cancerului pancreatic, la soarecii de laborator.

Dr. Caroline Hamm, specialist oncolog in cadrul Windsor Regional Cancer Center, a facut o solicitare catre Health Canada, in 2012, sa continue cu studiile clinice pe om. „Acesta a fost primul pas, acum dorim sa avem rezultate corecte si suntem siguri ca vom reusi.”

Siteul HealthySolutions.com, informa in luna aprilie ca testele au aratat faptul ca in 48 de ore, celulele canceroase au fost distruse.

Pagina web a acestui proiect afirma:

"De cand a inceput proiectul, am putut evalua cu succes efectul extractului de radacina de papadie asupra diferitelor tipuri de celule canceroase umane si am observat potenta sa contra celulelor T de leucemie umana, leucemie mielomonocitara cronica, pancreatita si cancer de colon, fara a fi atacate celulele sanatoase. Mai mult decat atat, aceste studii au fost confirmate in modele animale (soareci) ce au fost transplantate cu celule umane de cancer de colon."

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog