-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Creati-va propria solutie de indepartare a calcarului din doar doua ingrediente.


Publicitate

Azi va vom invata cum puteti prepara cea mai buna solutie de eliminare a calcarului, chiar la dumneavoastra acasa. Aveti nevoie de doar 2 ingrediente.

Cu totii intampinam probleme atunci cand dorim sa indepartam petele de calcar. Chiar daca aveti un sistem de filtrare a apei tot va veti confrunta cu aparitia petelor.

Cu siguranta ati incercat toate tipurile de substante chimice de curatare insa fara succes. Puteti prepara cea mai buna solutie cu ajutorul acestor ingrediente: Coca-Cola si Vodca.

Reteta:

Ingrediente:

  • Coca Cola
  • Vodca
  • Recipient cu pulverizator

Instructiuni:

Aceste ingrediente sunt extrem de folositoare si eficiente in cazul indepartarii petelor. Este recomandat sa folositi Coca Cola si Vodca in acelasi timp deoarece au proprietatea de a curata in profunzime.

Iata ce aveti de facut: faceti un amestec de 1:1 in recipientul cu pulverizator.

Cum trebuie folosit:

Pulverizati pe pata si lasati sa actioneze timp de cateva minute dupa care veti observa cum petele incep sa se descompuna. Asteptati pana cand amestecul se usuca. Este posibil sa repetati procedura de cateva ori pana cand pata dispare complet. 

Nu trebuie sa dati banii pe produse de curatare din comert deoarece nu au efect, de cele mai multe ori si va pot face rau sanatatii.

Prin amestecul acestor doua ingrediente veti obtine cea mai puternica solutie de indepartare a calcarului.

Cu drag,


Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
1 Comments

You Might Also Like

1 comment:

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog