-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Acest fotograf a scos telefoanele din imaginile sale pentru a arata cat am ajuns de dependenti


Publicitate

Conform unui studiu american, 65% dintre adulti folosesc siteurile web, statistica crescand cu 7% in anul 2015. Aceasta problema a devenit atat de generala incat vedeti mai des persoane care sunt cu ochii in telefon decat sa stabileasca un contact vizual sau sa ii zambeasca unei persoane.

Fotografiile de mai jos, realizate de Eric Pickersgill, sunt reale, numai ca din ele au fost eliminate telefoanele mobile ale subiectilor. Artistul american spune, intr-o discutie cu cei de la Bored Panda, ca a fost inspirat de o experienta traita intr-o cafenea din New York.


„Era o familie care statea langa mine si toti erau extrem de deconectati, de straini unul de celalalt. Nu vorbeau prea mult. Tatal si cele doua fetite aveau telefoanele in fata. Mama nu il avea la ea sau pur si simplu a ales sa nu il scoata. Statea si privea pe fereastră, tristă și singură, deși în companie celor mai apropiați oameni din viața sa. Tatal mai ridica privirea pentru a anunta cate-o informatie obscura gasita pe net. De doua ori vorbeste despre un mare peste care a fost prins. Nimeni nu raspunde. Sunt intristat de utilizarea tehnologiei pentru a interactiona in compensatie pentru lipsa interactiunii. Asta nu s-a intamplat niciodata si mi-e teama ca nu este decat varful icebergului in ceea ce priveste impactul acestei tehnologii asupra vietii noastre sociale. Mama si-a scos si ea telefonul", a scris el.

Cu siguranta cu totii am observat astfel de aspecte in jurul nostru daca nu cumva facem si noi parte din aceasta categorie. Iata o parte din fotografiile pe care Eric le-a postat pe pagina lui:








Fie ca faceti sau nu parte din categoria tehnologiei excesive, cu siguranta aveti ceva de invatat din aceste poze. Pentru aceia care fac parte din aceasta categorie cu probleme, ar trebui ca aceste poze sa traga un semnal de alarma in ceea ce priveste dependenta de tehnologie.

O modalitate simpla de a scapa de aceasta dependenta este sa incercati sa reduceti zilnic timpul petrecut pe retelele de socializare, cu cel putin 30 de minute. Faceti o plimbare, pregatiti masa, vorbiti cu un prieten, faceti orice care sa va schimbe perceptia despre necesitatea utilizarii tehnologiei.

In cazul celor care nu fac parte din categoria dependentilor de tehnologie, aceste poze vin sa intareasca faptul ca au un stil de viata sanatos. Incercati sa luati parte la eveniment cu totul, nu doar fizic!

Sursa foto: ericpickersgill.com
Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog