-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Spuneti adio durerilor articulare si lombare datorita acestui smoothie antiinflamator!!


Publicitate

In general, batranii sunt cei care experimenteaza dureri lombare, de genunchi sau de picioare insa si tinerii sunt afectati de aceste probleme.

De cele mai multe ori, aceste dureri apar in urma stiului de viata sedentar. Un studiu a demonstrat faptul ca 1 din 3 adulti sufera de dureri articulare.

Exista boli care au ca simptome aceste dureri si aici putem include: osteoartrita, reumatismul, artrita, guta si multe alte afectiuni.

Exista insa si persoane care sufera de dureri lombare cronice, facandu-le imposibile activitatile zilnice. Le este foarte greu sa stea in sezut, sa se intinda sau chiar sa stea in picioare.

Durerile de picioare apar de cele mai multe ori in urma surmenarii sau afectiunilor la nivelul articulatiilor, ligamentelor, oaselor sau muschilor.

Cirulatia proasta reprezinta de asemenea o cauza a durerilor.

Mai jos puteti citi o reteta de smoothie care trateaza durerile.

Ingrediente:

  • O portocala
  • Doua cescute de ananas
  • Doua radacini de telina
  • Doua pere
  • O lamaie
  • O radacina mica de turmeric proaspat
  • Un praf de piper negru
  • ½ lingurita de ulei de cocos

Mod de preparare:

Curatati lamaia, portocala, telina si turmericul. Taiati ananasul si perele. Puneti toate ingredientele intr-un blender si amestecati la viteza mare.

Puteti consuma imediat sau il puteti depozita intr-un borcan timp de 3-5 zile.

Blenderul pastreaza fibrele, asa ca nu folositi alt dispozitiv deoarece puteti pierde multe proprietati ale alimentelor.
Aportul crescut de fibre, produce proteine reactive inferioare de tip C, in sange. Acesta este un marker al inflamatiilor, strans legat de boli precum artrita reumatoida, boli cardiace sau diabet.

Incercati sa consumati acest smoothie si asteptati cateva zile pentru a vedea rezultatele.
Nu va speriati daca nu functioneaza de la inceput, acordati-i putin timp.

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog