-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Dupa 10 ani acest tanar sarac a reintalnit-o pe fata bogata. Cititi mai jos pentru a afla ce s-a intamplat!


Publicitate

Fiecare dintre noi isi doreste de la sufletul pereche sa aiba anumite calitati unice. Anumite persoane cauta oameni care sa ii faca sa se simta speciali, sa rada, sa ii trateze cu atentie, sa ii faca fericiti si cu care sa discute si sa-si impartaseasca secretele insa, exista si oameni care prefera lucrurile superficiale si nu dau importanta iubirii. Unii oameni isi aleg sufletul pereche in functie de contul din banca si nu in functie de suflet.

In urmatoarele randuri veti citi povestea unui tanar sarac ce a fost respins de o fata bogata, doar pentru ca era sarac. Fata era interesata sa se casatoreasca cu un barbat care ii putea oferi o viata plina de lux. Iata ce s-a intamplat dupa ce s-au intalnit din nou, 10 ani mai tarziu.

1. Cererea in casatorie

Un tanar s-a indragostit de o fata bogata si s-a hotarat sa o ceara in casatorie. In momentul in care i-a cerut mana, fata l-a respins categoric pentru simplul fapt ca baiatul nu avea suficienti bani. „Salariul tau lunar reprezinta o zi de cheltuieli pentru mine. Cum crezi ca ma pot casatori cu cineva ca tine? Nu o sa te pot iubi vreodata asa ca uita-ma! Cauta-ti pe cineva de nivelul tau!” a spus fata.

2. Ce s-a intamplat mai tarziu?

Fata se casatoreste cu un barbat de familie buna insa, baiatul sarac nu a putut niciodata sa o uite.

3. Ce s-a intamplat dupa ce s-au revazut 10 ani mai tarziu?

10 ani mai tarziu, cei doi s-au revazut intr-un mall. Fata l-a recunoscut imediat si i-a spus „hei, tu! Ce mai faci? M-am casatorit si n-ai idee ce salariu are sotul meu... 15,700 de dolari, pe luna! Si mai este si inteligent! Il poti depasi?”

Ochii barbatului s-au umezit la auzul acelor cuvinte din gura femeii pe care o iubea. S-a suparat foarte tare insa nu i-a dat nicio replica. Dupa cateva clipe, sotul femeii li s-a alaturat. Acesta din urma l-a recunoscut imediat pe barbat si i-a spus „Buna seara, domnule! Vad ca mi-ati cunoscut deja sotia!” dupa care s-a intors catre sotie zicandu-i „ Acesta este seful meu, cel care conduce firma de 100 de milioane la care lucrez!”

4. Reactia femeii?

Femeia ramane uimita si isi intreaba sotul cu neincredere „Acesta este seful tau?” „Da, draga mea, este o persoana foarte umila, cu o poveste trista. A iubit toata viata lui o femeie care l-a respins pentru simplul fapt ca era sarac. Dupa aceea a muncit din greu iar acum, numele sau este printre cele ale antreprenorilor de succes. A iubit-o atat de mult pe acea femeie, incat nu s-a casatorit niciodata.”

Femeie era socata complet si nu putea scoate un cuvant.

Concluzia

Morala acestei povesti este sa nu judecam niciodata sau sa subestimam pe cineva in functie de venituri. Pozitia si situatia financiara se schimba cu timpul, asemeni vremii.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog