-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Top 10 cele mai bune retete impotriva cancerului care au salvat mii de vieti


Publicitate

Desi cancerul este considerat a fi o boala complexa, trebuie sa fim constienti de faptul ca aceasta boala este prezenta in organism datorita inmultirii rapide a celulelor canceroase. Acest fapt duce la scaderea sistemului imunitar si la cresterea cantitatii de substante toxice din organism.

Cercetatorii au demonstrat faptul ca exista sute de medicamente care trateaza aceasta boala insa mai jos aveti o lista cu alimente ieftine care pot face minuni in tratarea cancerului.

Bicarbonatul de sodiu

Consumati un preparat din 1 lingurita bicarbonat de sodiu dizolvat in 250 ml de apa, de cateva ori pe zi si veti scadea nivelul de aciditate din organism.

Este recomandat sa reducem nivelul de aciditate din organism deoarece celulele canceroase nu pot supravietui intr-un mediu alcalin.

Sanguinaria Canadensis (sau radacina sangerie)

Aceasta planta sezoniera contine un sanguinarin alcalin care nu distruge celulele sanatoase ci doar pe cele canceroase.
Se poate folosi atat prin administrare orala cat si locala pentru tratarea cancerului de piele si a multor altor tipuri de cancer.

Inonotus obliquus, cunoscuta si sub numele de ciuperca chaga

Efectele curative ale acestei ciuperci au fost puse sub lupa studiului cu multi ani in urma. S-a demonstrat faptul ca are capacitatea de a modela sistemul imunitar si este bogata in proprietati anticancerigene.

Vitamina D

Tinand in permanenta sub observatie nivelul vitaminei D din organism, putem preveni aparitia cancerului dar putem si lupta impotriva acestuia.

In anul 2006 un studiu a scos la iveala faptul ca un nivel scazut de vitamina D in organism reduce rata de supravietuire in randul bolnavilor de cancer, mai ales in ceea ce priveste pacientele din perioada menopauzei.

Potiunea din ceaiul Essiac

Reteta originala a fost folosita cu sute de ani in urma de catre indieni.
O infirmiere din Canada a gasit din intamplare aceasta reteta si a inceput sa o recomande pacientilor bolnavi de cancer.
Dupa ce au consumat o perioada ceai Essiac, au inceput sa se refaca.

Acest ceai este un amestec din mai multe tipuri de plante anticancerigene care pot indeparta toxinele din organism. Asta este tot ceea ce necesita un bolnav de cancer, ceai Essiac de cateva ori pe zi.

Ulei din seminte de in si branza proaspata

Doctorul Joanna Budvig, din Germania, biochimist si medic, a reusit sa trateze cancerul in mod natural, obtinand o rata a supravietuirii estimata la 90%, tratand bolnavii, de aproape 50 de ani.

Combinatia de branza proaspata si ulei din seminte de in,ii ofera organismului suplimente de lipoproteine si acizi grasi necesari, care distrug tumora si refac echilibrul corpului.

Uleiul de Cannabis – Cannabis sativa

Uleiul de cannabis contine cannabinoide care au capacitatea de a distruge celulele canceroase, protejandu-le pe cele sanatoase.
In majoritatea studiilor se confirma rolul crucial pe care uleiul de canabis in joaca in tratarea mai multor tipuri de cancer.

Iodul

Peste 85% din populatia planetei sufera de deficit de iod in organism, iar acest aspect duce la cresterea cantitatii de estrogen.

Astfel, trebuie sa verificam constant cantitatea de iod din sange (aceasta evaluare este necesara deoarece astfel nu se permite estrogenului sa creeze mutatii celulare care conduc la dezvoltari tumorale ).

Semintele de caise

Semintele uscate de caise contin o cantitate importanta de vitamina B17, numita si laetril, care poate lupta impotriva cancerului si celulelor canceroase.

Exista un trib in Pakistan care nu a auzit niciodata de termenul cancer deoarece acesti oameni au plantat numerosi caisi si consuma zilnic seminte de caise.

Broccoli

Aceasta leguma este bogata in proprietati anticancerigene si are de 100 de ori mai multe proteine decat alte legume.
Broccoli contine sulfarofran, responsabil cu limitarea dezvoltarii celulelor canceroase in organism, distrugandu-le in acelasi timp.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog