-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

6 Semne ca sunteti intr-o relatie cu sufletul pereche


Publicitate

Sunteti un romantic incurabil daca credeti ca acolo undeva exista sufletul dumneavoastra pereche. Exista cazuri in care deja v-ati cunoscut sufletul pereche dar asteptati semne pentru a fi sigur.

De obicei ne gandim la filmele romantice atunci cand vorbim despre dragostea perfecta. De fapt, filmele ne ajuta sa ne definim idealurile romantice. Intr-un studiu, cercetatorii au descoperit faptul ca vizionarea filmelor romantice ii face pe oameni sa creada in existenta unei perechi perfecte. Persoanele care au privit comedii romantice cred cu tarie intr-un partener romantic ideal, spre deosebire de cei care nu privesc filme romantice.



Un alt studiu spune ca perceperea partenerului ca fiind Domnul sau Doamna "perfecta", poate fi asociata cu existenta unei relatii fericite. In momentul in care participantii la studiu au fost intrebati despre increderea in ideea ca partenerul de viata este sau nu sufletul pereche, cei care au raspuns pozitiv, au avut si senzatia de a-si proteja mai mult relatia decat cei care au raspuns negativ.

Daca inca mai aveti dubii ca dumneavoastra si partenerul dumneavoastra sunteti suflete pereche, cititi mai jos semnele care atesta ca sunteti:

6 SEMNE CA V-ATI GASIT SUFLETUL PERECHE


1. NU VETI MAI FII NICIODATA PERSOANA CARE ERATI INAINTE DE A VA INTALNI SUFLETUL PERECHE


“ Sufletul pereche este probabil cea mai importanta persoana pe care o veti intalni vreodata deoarece iti darama zidurile si iti ridica altele noi, in acelasi timp.” – Mananca, Roaga-te, Iubeste.

Cu siguranta v-ati lovit de o schimbare a identitatii personale atunci cand v-ati intalnit pentru prima oara partenerul. Poate ca chiar aceasta intalnirea v-a determinat sa va schimbati, ati luat decizia de a fi diferit, doar pentru acea persoana.

Obisnuiati sa iesiti cu diferite persoane insa acum totul s-a schimbat. Obisnuiati sa mergeti in oras cu prietenii si sa stati toata noaptea, de cand v-ati intalnit sufletul pereche nu o mai faceti. Credeati ca nu va veti schimba vreodata pentru cineva insa acum intelegeti cu adevarat de ce oamenii se transforma pentru alti oameni.

2. SUFLETUL PERECHE VA FACE SA FITI MAI BUN/BUNA


“Ma faci sa fiu un om mai bun!”

Pe langa alte semne, observati la persoana de langa dumneavoastra ca va sustine in permanenta sa va perfectionati si sa imbunatatiti tot ceea ce va inconjoara. Amandoi aveti aceleasi idealuri in viata si amandoi aveti planuti amanuntite despre aportul adus generatiilor urmatoare.

3. CONEXIUNEA CU SUFLETUL PERECHE REPREZINTA MAI MULT DECAT UNA FIZICA


“Esti tot ceea ce mi-am dorit vreodata”

Atunci cand va ganditi la partenerul ideal, acela despre care puteti spune cu usurinta ca va este „suflet pereche”, simtiti o dragoste coplesitoare, va simtiti atat de plin de iubire incat considerati ca trebuie sa exprimati acest sentiment inainte de a exploda in interiorul dumneavoastra. Comunicati la un nivel atat de intim incat are o legatura foarte mica cu partea sexuala. Si asta, dragii mei, va atesta ca ati gasit sufletul pereche!

Si partea sexuala este minunata, cu siguranta, deoarece va respectati unul pe celalalt si puteti simtii imediat nevoile celuilalt. Insa, pe langa asta, va contopiti adanc intr-un mod mental si spiritual.

4. DESPARTIREA VA APROPIE SI MAI MULT


“Cred ca imi lipseai dinainte sa ne cunoastem.”

Despartirea nu reprezinta o problema pentru niciunul din voi. Aveti atata incredere unul in celalalt incat nu incalcati nicio regula atunci cand sunteti despartiti. Iata inca un semn ca v-ati gasit sufletul pereche.

Mai stiti si ca durerea si singuratatea resimtite cand sunteti despartiti nu vor face decat sa va bucure si mai tare atunci cand va revedeti sufletul pereche. Intalnirea va fi una cu artificii deoarece atunci cand va gasiti sufletul pereche, lumea se schimba pentru totdeauna.

5. SIMTITI CA SI CUM ATI STI TOTUL UNUL DESPRE CELALALT


“Ce este un suflet pereche?... este acea persoana care a crezut in dumneavoastra, v-a acceptat si v-a sustinut atunci cand nimeni nu a facut asta.”

Atunci cand v-ati intalnit sufletul pereche a fost ca si cum va stiati de undeva. Era ceva familial si orice gand negru, cum ca nu v-ati gasi vreodata sufletul pereche, a disparut odata cu imaginea sigurantei si comfortului intalnit in privirea acelei persoane.

Atunci cand o jumatate se intalneste cu cealalalta, conexiunea se simte ca si cum ati trait o viata impreuna cu mult inainte sa va cunoasteti.

6. FORMATI UN CUPLU PUTERNIC


“Te vreau in intregime, pentru totdeauna, noi doi in fiecare zi.”

Un alt semn ca v-ati gasit sufletul pereche este acela ca sunteti mai puternici atunci cand sunteti impreuna decat atunci cand sunteti despartiti. Impreuna va puteti lupta cu lumea intreaga, daca vreti. Ganditi-va la cuplurile puternice de la Hollywood, din afaceri sau din politica, asa sunteti si dumneavoastra impreuna cu sufletul pereche.

Daca vi se adreseaza adesea, de catre prieteni, intrebari precum: „Unde gasesc si eu un partener ca al tau?”, „mai are frati, surori?” inseamna ca aveti „un suflet pereche” langa care va simtiti intodeauna ca acasa.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
1 Comments

You Might Also Like

1 comment:

  1. Să nu amestecăm lucrurile. Expunerea se face la adresa cuplurilor căsătorite. În 60 de ani viaţă nu am întâlnit nici un cuplu în care cei doi să fie "suflete pereche". Educaţia şi caracterul te face să fi stabil într-o relaţie maritală, nici într-un caz povestea cu sufletul pereche. Şi da, ştiu că există suflete pereche, că de aceea există Yin şi Yang. Dar de regulă când întâlneşti acel suflet, persoana posesoare se află cuplată cu acte cu altcineva. La noi încă se poartă căsătoria după sistemul să am acasă ce fute, sau pe bază de feromoni. Adică cei doi, în special femeia care este în perioada de "procreere", masculul fiind permanent în poziţia de drepţi permanent, se simt atraşi sexual unul de celălalt şi merg la primărie să facă acte. Mare greşeală. De aceea avem atâtea cupluri care se destramă după maxim trei ani de la căsătorie. Că atât ţine de regulă emisia de feromoni la femelă. Între şase luni şi trei ani. Şi pentru că am experienţă, vă pot spune că atunci când se întâlnesc două suflete pereche, de fapt sunt pe aceiaşi frecvenţă, nu prea au nevoie de cuvinte să comunice. Greşeala multora este că cred că doar sufletele(energiile) aflate în persoane diferite ca sex se atrag. Nimic mai fals. Există oameni de acelaşi sex care se simt conectaţi. Ca dovadă prieteniile de o viaţă dintre diferite persoane. Sau poţi fi conectat cu un animal. Dar ca să pricepi ceva din această energie ce sălăşuieşte în corpul fizic, îţi trebuie mai mult decât o facultate şi un masterat. Trebuie să ai multă informaţie pe care să poţi să o şi analizezi să o înţelegi. Că sufletul(energia) nu are legătură cu sexul o spune clar Evanghelia după Toma, interzisă de biserică, tocami că spune realitatea. Citez: 37. Au spus ucenicii lui: Care va fi ziua când te vei înfăţişa nouă şi care este ziua când te vom vedea ? Iisus a spus: Când vă veţi despuia şi nu vă veţi ruşina şi veţi lua hainele voastre şi le veţi pune sub picioarele voastre, ca nişte copii mici, şi le veţi călca, atunci îl veţi vedea pe Fiul Celui Viu şi nu vă veţi teme. (Fac. 3,7-11. Tom.
    21. TGTom. 37. Ev. Egiptenilor). Adică momentul când tu ca om vei realiza că eşti doar un purtător al unei fiinţe energetice şi e normal să nu mai fi focusat pe plăcerile carnale. Mai realist de atât nici că se putea spune. Şi eu nu sunt unul care crede în zei.

    ReplyDelete

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog