-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Kefirul din apa de nuca de cocos poate vindeca guta, imbunatatii sistemul imunitar si preveni cancerul. Iata cum trebuie preparat!


Publicitate

Kefirul din apa de nuca de cocos este de fapt apa de nuca de cocos fermentata. Este o bautura probiotica bogata in vitamine, minerale si electroliti. Continutul de vitamine si minerale include beta carotenul, riboflavin, tiamin, niacin, acid pantotenic si vitaminele A, B6,C,E si K. Ce este cel mai important si deosebit fata de kefirul traditional, este faptul ca nu contine caseina si lactoza. Acest lucru inseamna doar ca organismul dumneavoastra va digera mai bine continutul. Acest kefir din nuca de cocos, este considerat a fi cel mai eficient probiotic deoarece are un efect mult mai bun decat orice probiotic de pe piata (iaurtul).


Ne este bine cunoscut faptul ca lactatele nu sunt digerate de toata lumea. In plus, principalele minerale sau electrolite din apa de nuca de cocos, sunt identice cu cele gasite in sangele uman.

Beneficiile pentru sanatate ale kefirului din cocos.

o Taie pofta de dulce
o Intareste sistemul imunitar
o Ajuta la digestie
o Imbunatateste hidratarea
o Creste energia
o Curata pielea
o Metabolism mai eficient
o Imbunatateste vederea
o O sursa minunata de minerale precum sodiul, potasiul si cloruri
o Are un efect de curatare asupra sistemului endocrin
o Incetineste PMS

Cum se prepara kefirul din nuca de cocos?

Exista trei variante de preparare a kefirului:

1. Folositi kefir obisnuit pentru baza.
2. Folositi o cultura de kefir pentru inceput.
3. Folositi boabe de kefir.

Aceasta este metoda mea preferata si cred ca prepararea apei de kefir din grane este cea mai buna varianta. In primul rand, aveti nevoie de boabe de kefir (boabe din apa sau lapte de kefir). Aceasta metoda este mult mai economica deoarece boabele se inmultesc mai repede.

Ingrediente

o 7 cescute de apa proaspata de cocos
o 5 linguri boabe de kefir
o 1 bat de scortisoara Ceylon

Instructiuni

o Adaugati 7 cesti cu apa de cocos la un borcan de 1/2.
o Asezati boabele de kefir si batul de scortisoara in apa de cocos. Acoperiti si lasati sa stea 48 de ore (nu mai mult).

Nu lasati sa fermenteze prea mult; poate exploda.

o Odata fermentat, apa de cocos va deveni mai inchisa si densa. Boabele de kefir se vor ridica la suprafata. Atunci cand procesul este complet, indepartati boabele de kefir. Boabele pot fi folosite pentru o noua portie sau, le puteti depozita in frigider.

Asta-i tot! Atat de simplu si atat de sanatos!

Cu drag,

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
1 Comments

You Might Also Like

1 comment:

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog