-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Eliminati toata otrava din organism in doar 48 de ore - un plan de detoxifiere pentru weekend!


Publicitate

Va simtiti obosit, fara energie, pielea este uscata iar cearcanele nu mai pot fi acoperite? Acestea sunt semne ale faptului ca organismul dumneavoastra este otravit cu substante daunatoare, si anume toxine.

Aceasta stare a organismului va face candidatul perfect in fata racelilor si gripelor. Ceea ce necesita organismul dumneavoastra, este o detoxifiere.

Din cand in cand este necesara o curatire a organismului, pentru a-l intari si pentru a-i oferi din nou energia. Alegeti weekendul si pregatiti un meniu care va va curata organismul de toate substantele daunatoare.



Detoxifierea organismului poate fi realizata printr-un proces purificator care include cinci organe: rinichi, ficat, intestine, plamani si limfa.

Acest proces trebuie sa respecte anumite principii precum consumul de alimente slabe in grasime, carne, cartofi si dulciuri, fiind recomandat un consum cat mai crescut de lichide.

Programul de detoxifiere, este de dorit, sa fie realizat de doua ori pe an, timp de 10 zile. Insa, daca nu aveti asa mult timp la dispozitie, se poate face si o detoxifiere de weekend. Este folositoare si, daca se face de cateva ori pe an, rezultatele pot fi excelente.

Cele mai bune efecte apar atunci cand folosim ceaiul de papadie, urzica si mesteacan.

Exercitiile fizice sunt si ele recomandate, de exemplu: mersul pe jos, innotul sau mersul la sala de fitness.

Planu de detoxifiere pentru weekend


In fiecare dimineata, imediat dupa ce v-ati trezit, trebuie sa beti 250ml de apa calduta.

Sambata


Micul dejun: 250 ml apa plata, ceai verde, o ceasca de fulgi de ovaz cu o lingurita de seminte de in, 200 ml lapte de migdale sau iaurt dietetic, ½ ceasca de fructe proaspete (ex: afine)

Pranz: 250 ml apa plata, 250 g cod la gratar, sfecla cu cartofi si ulei de masline, 2 linguri de salata asortata cu ulei de masline, zeama de lamaie, o felie de lubenita si o banana.

Gustarea: Un mar, 180 ml iaurt, ¼ ceasca seminte de dovleac, 250 ml apa plata.

Cina: O bucata de ton la gratar sau in folie (150g), 2 linguri de salata asortata cu ulei de masline si zeama de lamaie, legume fierte (brocoli sau spanac), paste integrale, 250 ml apa plata sau ceai de anason.

Duminica


Micul dejun: o ceasca de fulgi de ovaz cu o lingura de seminte de in, 200 ml lapte de migdale sau iaurt dietetic, ceai verde si o para.

Gustare: Grapefruit.

Pranz: 200g pui fiert sau la gratar, supa de legume (morcovi, fasole, ceapa, ardei, cartofi) si 250 ml apa plata.

Cina: salata de morcovi si napi asortata cu zeama de lamaie, paste integrale si ceai de urzica.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog