-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Bunicile noastre stiau mai bine: remedii din popor pentru astm, bronsita si boli pulmonare


Publicitate

Foarte multi oameni sunt diagnosticati cu boli pulmonare, astm sau bronsita iar tusea este principalul simptom.

Infectiile, alergiile si fumatul pot provoca anumite tipuri de boli. In acest articol va oferim reteta unui remediu traditional care poate trata orice problema pulmonara si mai ales astm, bronsita sau boli cardiace.




In trecut, bunicile noastre preparau acest remediu natural pentru a trata astfel de boli iar cei care l-au incercat au confirmat faptul ca bunicile noastre aveau dreptate.

Ingrediente:


• ½ kg de ceapa rosie sau violet
• 2 cesti de piure din sirop de artar sau ½ kg de zahar brun
• 2 lamai medii
• 6 cesti/ 1.5 l apa
• 7 linguri de miere

Preparare:

Puneti piureul intr-o tigaie mare si incalziti-l la temperatura medie (daca folositi zahar brun - luati o tigaie mare si incalziti si zaharul brun tot la temperatura medie - amestecati pana cand prinde o culoare aurie). Apoi, adaugati feliile de ceapa, gatiti-le pentru cateva minute si adaugati apa.

Fierbeti amestecul la foc mic pana cand apa se reduce la o treime. Pana atunci, stoarceti lamaile si pastrati zeama de-o parte. Adaugati mierea si zeama de lamaie in amestec si amestecati dinnou. Lasati preparatul peste noapte iar dimineata strecurati lichidul si puneti-l intr-un borcan de sticla.

Cum sa il consumati:

Luati o lingura inainte de fiecare masa. Dupa ce ati terminat, faceti un nou preparat. Repetati acest tratament pana cand simtiti ca plamanii se insanatosesc.

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog