-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Top 8 cele mai bune alimente care distrug celulele canceroase


Publicitate

Celulele canceroase nu se pot inmulti pe un fond imunitar crescut. Sistemul imunitar se ajuta de proteine specifice, enzime si coduri biologice, pentru a lupta impotriva cancerului. Celulele canceroase cresc in raport cu alimentele pe care le consumam.
In momentul in care sistemul imunitar este atacat de poluarea chimica, toxinele alimentare sau mutatiile ADN, proteinele nu mai pot lupta cu celulele canceroase.

In acest articol puteti citi despre 10 cele mai importante alimente care ajuta la imbunatatirea sistemului imunitar.



S-a demonstrat stiintific faptul ca celulele sanatoase din organism, afectate de chimioterapie, secreta proteina care sustine supravietuirea celulelor canceroase.

S-a mai demonstrat si faptul ca aceasta chimioterapie contrareactioneaza cu celulele canceroase, determinandu-le sa creasca, sa invadeze si sa reziste chimioterapiei succesive. Exista alternative naturale care pot oferi efectele dorite fara a distruge celulele sanatoase din organism.

Proteina numita TIC10 poate ajuta in lupta cu cancerul. Acest lucru s-a demonstrat stiintific. Proteina TRAIL poate opri cresterea tumorilor. Aceasta poate traversa bariera craniana care separa creierul de sistemul circulator.

Proteina ii poate permite sangelui sa treaca bariera craniana. Organismul recunoaste invadatorii externi si toxinele precum chimioterapia, asa ca nu sustine creierul sa functioneze adecvat.

Molecula TIC10 activeaza gena TRIAL atat pentru celulele sanatoase cat si pentru cele canceroase, omorand celulele canceroase prin principiul numit „efectul de spectator”. Celulele sanatoase incerc sa se inmulteasca cu ajutorul TRIAL si astfel se imbunatateste si sanatatea organismului.

Iata top 10 distrugatori ai cancerului

Aceste alimente contin substante care ajuta la imbunatatirea sanatatii. Chiar si industria alimentara le recunoaste ca atare si le numeste „alimente functionale” astfel, consumatorii putand sa le cunoasca beneficiile.

1. Ceaiul verde

Datorita continutului de flavonoizi numiti catechine, ceaiul verde ofera foarte multe beneficii. Specific catecinului este epigalocatecin-3-O-galat (EGCG), descoperit pentru prima oara in ceaiul verde.

Acest catecin blocheaza TNF actionand ca un agent antiinflamator in cazul blocajelor arterosclerotice. Acest agent specific este cunoscut si sub numele de fractalchina care poate duce insa si la probleme cardiovasculare.

2. Strugurii

Consumul zilnic de struguri rosii (sau suc organic de struguri) poate proteja sistemul in lupta cu tumorile. Ataca celulele canceroase si impiedica dezvoltarea lor in intestine.

Proprietatile antioxidante ale strugurilor formeaza compusii fenolici, care ataca mutatiile genetice. Cercetatorii au demonstrat faptul ca inhiba productia de oxid nitric si TNF-A.

3. Rosiile

Cartenoidele si licopenele sunt compusi ai rosiilor. Sucul ofera o cantitate mica de carotenoide ajutand la producerea mediatorilor antiinflamatori.

Un consum regulat de rosi poate duce la distrugerea celulelor canceroase si la impiedicarea aparitiei lor. S-a descoperit faptul ca TNF-A din celulele albe s-a diminuat cu 30% dupa consumul sucului de rosii.

4. Canepa

Uleiul de canepa poate ajuta la tratarea organismului si la cresterea nivelului de melatonina din organism. Este plin de aminoacizi si uleiuri grase esentiale. Printre acestea intalnim Omega 3, Omega 6 si Omega 9.

Oamenii folosesc uleiul pentru a trata cancerul. Se gasesc doua tipuri de uleiuri, cele legale si cele ilegale. Ambele au proteina THC care imbunatatesc sanatatea generala.

Melatonina este produsa de glanda pineala, fiind noninvaziva pentru organism, eliminand tulburarile la care acesta este supus.
Organismul contine melatonina. Atunci cand un hormon intra in contact cu o celula canceroasa mamara, contracareaza estrogenul si sustine cresterea numarului de celule. Insa, datorita creterii melatoninei, se blocheaza divizarea cellulara si astfel ajuta in lupta impotriva cancerului.

Melatonina poate ajuta in lupta impotriva celulelor canceroase si in prelungirea vietii pacientului diagnosticat cu cancer. Chiar si pacientii cu melanom sau cancer pulmonar in stadiu avansat, au putut duce boala in remisie datorita melatoninei.

5. Spirulina

Crescand sistemul imunitar, celulele canceroase sunt si ele atacate. Vitamina K, acizii grasi esentiali, magneziul, fierul, vitamina B, vitamina E si beta carotenul se gasesc in Spirulina. Ele ofera energie, echilibreaza nivelul de zahar din sange, ajuta la buna functionare a sistemului nervos si boate opri dezvoltarea celulelor canceroase mamare.

Caroteoidele din aceasta planta poate preveni cancerul. S-a demonstrat faptul ca extractele semi-purificate inhiba celulele canceroase.

Clorofila ajuta la neutralizarea toxinelor si poluantilor, ajutand sangele sa transporte oxigenul catre celule si catre tesut. Clorofila poate detoxifica metalele din organism si poate vindeca rani. Impiedica carcinogenul sa intre in contact cu ADN si actioneaza asemeni unui antimutagen, protejand sistemul mai bine decat pastilele din farmacii.

6. Legumele crucifere

Aici putem include varza, brocoli, napul, conopida si alte legume bogate in carotenoide. Sunt bogate in nutrienti, vitamine, minerale si gluconolactati. Ajuta la indepartarea compusilor biologici activi.

In plus, inhiba angiogeneza si migrarile tumorale, impiedicand aparitia metastazelor. Cea mai buna varianta este napul.

7. Usturoiul

Usturoiul se consuma de foarte mult timp. Atunci cand capatana usturoiului este divizata in catei, elibereaza numerosi compusi benefici. Unul din ei este sulfura de dialil, combatantul cancerului.

Cel mai important sulfat intalnit in usturoi este uleiul solubil, care poate inhiba proliferarea liniilor celulare. Cu ajutorul radicalilor liberi se pot distruge celulele canceroase, impiedicand totodata dezvoltarea lor.

Un alt compus foarte important este slicinul, responsabil cu mirosul. Pentru a beneficia de proprietatile antioxidante ale usturoiului, acesta trebuie descompus. Suplimentele pudra din usturoi sunt realzate prin distilarea usturoiului, distrugand orice proprietate a acestuia.

8. Turmericul

Acest condiment indian din curcumin, este unul din cei mai puternici antioxidanti. Acest antioxidant poate opri formarea metastazelor iar acest lucru a fost demonstrat in numeroase studii.

Efectele antiinflamatorii si antioxidante pot inhiba TNF-alfa si poate afecta functia endoteliala. Poate reduce inflamatiile si exhilibra TNF-alfa prin scaderea tensiunii oxidative.


Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog