-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Iata ce se poate intampla daca mancati un catel de usturoi pe stomacul gol... Rezultate miraculoase!


Publicitate

Consumul de usturoi nu este prea atragator pentru toata lumea, si mai ales pe stomacul gol. Unii oameni pot spune ca este de pe timpul bunicii. Insa, este o metoda exceptionala de prevenire si tratare a multor boli. Usturoiul mai este cunoscut si ca fiind cel mai puternic antibiotic natural.

Unele studii demonstreaza faptul ca puterea curativa a usturoiului sporeste si daca este consumat inainte de masa, pe stomacul gol.

Va intrebati de ce?



Bacteriile sunt expuse fara a mai avea putere de aparare.

De ce este bine sa consumam usturoi pe stomacul gol?

Usturoiul, pe langa altele, reduce simptomele hipertensiunii (presiunea arteriala crescuta). Regleaza circulatia sanguina, trateaza problemele cardiace si ajuta la buna functionare a ficatului si a vezicii. Este de asemenea adjuvant in tratarea problemelor stomacale, precum diareea. Unii oameni sustin ca ajuta si sistemul nervos, insa doar daca este consumat pe stomacul gol.
Usturoiul stimuleaza buna functionare a difestiei si controleaza in acelasi timp acidul gastric. Usturoiul este cunoscut ca fiind un aliment curativ si este folosit de oamenii din intreaga lume.

Usturoiul si medicina alternativa

Usturoiul este folosit ca detoxifiant in medicina alternativa. Curata organismul de paraziti si viermisori, previne aparitia bolilor si a multor tipuri de cancer.

Insa, poate cauza si reactii adverse, asa ca daca sunteti alergic la usturoi nu il consumati niciodata crud. Daca observati aparitia iritatiilor sau dureri de cap, incetati imediat sa mai consumati.

Numeroase studii au aratat faptul ca usturoiul poate avea efecte adverse si in cazul pacientilor care au tratament impotriva HIV/SIDA, asa ca, daca luati astfel de medicamente fiti foarte atent!

Mirosul puternic nu ar trebui sa va impiedice sa il consumati. Usturoiul este un aliment minunat si are foarte multe beneficii. Puteti de asemenea sa luati si suplimente pe baza de usturoi.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
1 Comments

You Might Also Like

1 comment:

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog