-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Ce spune luna in care v-ati nascut despre viata dumneavoastra?


Publicitate

Ianuarie

Persoanele nascute in Ianuarie sunt foarte muncitoare cu opinii puternice si nu le este teama sa le spuna celorlalti ce gandesc. Au tendinta de a fi incapatanate si nu suporta sa fie controlate. Pot fi foarte buni lideri si persevereaza intotdeauna. Au probleme in ceea ce priveste comenzile.



Februarie

Cei nascuti in luna februarie sunt genul creativ si cu o puternica latura imaginativa. Le place sa se dedice proiectelor mari si adora conversatiile filozofice si profunde. Oamenii superficiali li se par plictisitori si enervanti. Apropiatii lor ii numesc spirite libere iar lumea li se pare o aventura care asteapta sa fie descoperita.

Martie

Persoanele nascute in martie au o latura imaginativa insa nu asemeni celor din februarie, ei au tendinta de a fi mai introvertiti si mai linistiti. Ele traiesc in propriile lor ganduri si pot crea opere impresionante, sa spunem asa. Sunt persoane gentile si de incredere.

Aprilie

In aprilie sunt nascuti cei care cauta atentia. Adora sa fie in centrul atentiei. Nu accepta sa primeasca ordine de la nimeni deoarece acest lucru este in contradictie cu dorinta de a fi faimosi. Isi doresc intotdeauna noi aventuri si cauta cu ardoare adrenalina.

Mai

Cei nascuti in mai au tendinta de a fi capriciosi, schimbandu-si adesea parerea. Sunt persoane expresive si adora sa cunoasca oameni noi. Le place sa aiba viata sociala si nu suporta sa fie singuri. Se plictisesc foarte usor.

Iunie

Persoanele nascute in iunie sunt salvatorii lumii. Sunt sensibili si vor doar ceea ce este mai bun pentru lume. Sunt creative si isi fac mereu planuri de viitor. Cauta in permanenta metode de a-si duce planurile la capat. Fiind atat de sensibili, au probleme in a-si exprima sentimentele.

Iulie

Cei nascuti in iulie sunt asemanatori cu cei nascuti in iunie insa sunt mai extrovertiti. Sunt persoane de incredere, fericite si foarte responsabile, desi nu arata asta. Exact ca persoanele nascute in iunie, au tendinta de a-si ascunde sentimentele.

August

Oamenii nascuti in august sunt aceia care conduc lumea. De cele mai multe ori rastalmacesc lucrurile si se simt relaxati in medii unde este nevoie de o gandire critica. Nu isi arata prea des partea umana.

Septembrie

Persoanele nascute in septembrie au foarte mari asteptari de la oamenii din jurul lor. Pot fi foarte rautaciosi si incapatanati, avand asteptari foarte mari de la cei din jurul lor. Daca nu sunteti de partea lor, nu o sa va fie prea bine. Idealurile lor indraznete ii conduc adesea spre dezamagiri.

Octombrie

Acesti oameni sunt opusul anotimpului in care s-au nascut. In timp ce vremea se schimba iar natura moare, sau revine la viata (depinde de emisfera in care va aflati), persoanele nascute in octombrie prefera stabilitatea. Lor nu le plac confruntarile si urasc schimbarile.

Noiembrie

Persoanele nascute in noiembrie sunt cele mai enigmatice dintre toate. Isi ascund sentimentele si nu au prea multe temeri. Aceste lucruri fac din ei o combinatie interesanta. Au o adevarata pasiune pentru viata si nimeni nu ii poate opri.

Decembrie

Persoanele nascute in decembrie, sunt cele mai generoase insa au tendinta de a fi capriciosi si de a crede cu tarie in parerile lor. Ele muncesc din greu si nu pot sta degeaba prea mult iar prietenii ii numesc tenace datorita spiritului liber.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog