-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Extractele din samburi de struguri sunt mai eficiente decat chimioterapia.


Publicitate

In cazul pacientilor care se confrunta cu un diagnostic de cancer, tratamentul poate fi, de cele mai multe ori, mai daunator pentru organism, decat boala in sine. Insa, pentru majoritatea pacientilor de acest gen, cercetatorii au gasit o alternativa naturista pe baza de extract din samburi de struguri. Acest tratament poate ajuta la incetinirea dezvoltarii cancerului, fara a avea efectele secundare pe care le are chimioterapia.

De fapt, caracterul rezistent, al anumitor celule canceroase, in fata tratamentului standard, poate fi indepartat in cazul unui tratament cu samburi de struguri.


Tratamentele „conventionale” nu vor trata niciodata cancerul.

Aceasta nu este o gandire buna: extractul din samburi de struguri are beneficii medicale semnificative. Din pacate, pacientii diagnosticati cu cancer sunt de cele mai multe ori impinsi spre un tratament radical si invaziv, operatie, radioterapie si chimioterapie, imediat dupa ce au fost diagnosticati. Si, din pacate, tactici care induc panica sunt adesea practicate pentru a grabi pacientul spre astfel de proceduri- care sunt bine cunoscute pentru determinarea aparitiei altor tipuri de cancer, mai tarziu.

Desi majoritatea medicilor sustin „importanta” acestei metode de tratare, sunt putine dovezi care sa ateste faptul ca acestea dau roade in cazul incetinirii sau dezvoltarii celulelor canceroase.

De fapt, un studiu aparut in anul 2003, arata faptul ca procedura cu chimioterapie, a fost ineficienta intr-un procent de 97%. Mai tarziu, studiile au demonstrat ca aceasta distruge ADN-ul celulelor sanatoase si ca anumite medicamente impotriva cancerului au reactia inversa, dezvolta tumorile canceroase. In ciuda dovezilor elocvente, comunitatea medicilor, continua sa sustina faptul ca radioterapia si chimioterapia sunt singurele variante de tratament in cazul pacientilor diagnosticati cu cancer.
Exista foarte multe alternative naturale de a vindeca aceasta boala.

Sa acceptam adevarul. Exista dovezi clare ca pacientii sufera atunci cand sunt supusi unor astfel de tratamente: afectarea organelor, imbatranire prematura, neuropatie, cancer secundar, cancer recurent, probleme dentare, diabet, modificari endocrine, oboseala, hipotiroidie, pierderea memoriei si inconstienta.

Extractul din samburi de struguri nu prezinta niciun efect advers. Insa, trebuie sa mentionam faptul ca nu trebuie sa va bazati pe aceasta cura ca fiind singura abordata pentru tratarea cancerului. Pentru a castiga lupta in aceasta batalie, trebuie dezvoltata o adevarata strategie de eliminare a toxinelor, a hrani organismul cu nutrienti de o calitate superioara si, desigur, indepartarea oricarei stari de furie sau disfunctie fizica, mentala ori emotionala.

Vesti minunate pentru toti pacientii cu cancer: alternativele naturale sunt deja disponibile.

In revista Scrisori despre Cancer, un articol din luna decembrie al anului 2012, a mentionat faptul ca extractele din samburi de struguri, s-au dovedit a fi eficiente in cazul experimentelor asupra celulelor cancerului colorectal. S-a mai mentionat si faptul ca beneficiile extractelor din samburii de struguri, functioneaza si in ultimele stadii ale cancerului.

Cercetatorii din cadrul Univeristatii din Colorado, departamentul de Farmacie si Stiinte Farmaceutice, au testat impactul extractelor din samburii de struguri in cazul cancerului colorectal, in mai multe stadii ale bolii. Au remarcat o crestere a numarului de mecanisme anticancerigene. In schimb, chimioterapia s-a dovedit a fi ineficienta in cazul cancerului in stare avansata.

Este cunoscut faptul ca majoritatea compusilor bioactivi din samburii de struguri, au capacitatea de a repera anumite tipuri de celule canceroase. Experimentul din anul 2012 a demonstrat faptul ca majoritatea mutatiilor cancerului colorectal in faza metastazei, rezista in fata tratamentului medicamentos insa suntfoarte sensibile in cazul extractelor din samburi de struguri.

Iata cum sa infrangeti cancerul intr-un mod natural.

The NaturalHealth365 INNER CIRCLE ofera cele mai bune terapii naturale in lupta cu cancerul, provenite de la expertii in cancer, din lumea intreaga.

Un studiu asemanator, publicat in revista Carcinogene, a demonstrat faptul ca atat liniile celulelor cat si modelul soarece, au fost distruse de extractul din samburi de struguri, fara a leza celulele din jur. In acea publicatie, autorul a mentionat faptul ca extractul a creat un mediu inpropriu dezvoltarii celulelor canceroase.

Un studiu publicat mai tarziu, in luna ianuarie, 2013, in revista Nutritie si Cancer, mentiona faptul ca samburii de struguri sunt eficienti in tratarea canceului de prostata. In luna ianuarie, 2014 s-a mentionat faptul ca este eficient si in tratarea unor tipuri de cancere pulmonare.

Oncologia conventionala nu o sa recunoasca niciodata terapia alternativa naturala.

Extractul din samburi de struguri s-a dovedit a fi eficient in cazul mai multor stadii de cancer. In mod normal, multi oameni se intreaba, de ce aceasta informatie nu ne este impartasita de medicii care ne trateaza de aceasta boala cumplita? Pentru ca si-ar pierde venitul si, char daca ar spune ceva, si-ar putea pierde licenta de medic deoarece prescriu tratamente nonconventionale.
Studiul, asa cum am mentionat si mai sus, a aratat ca in cazul cancerului colorectal, este necesara o cantitate mai mica de 50% din acest extract, pentru a distruge 50% din celulele canceroase, aflate in stadiul 4.

Se presupune si ca, spre deosebire de chimioterapie, care are ca tinta o mutatie specifica, extractul din samburi de struguri, poate avea ca tinta, mutatii multiple. De fapt, cu cat sunt gasite mai multe mutatii cancerigene, cu atat acest extract este mai eficient.

Nu este neobisnuit nici faptul ca celulele canceroase colorectale pot dezvolta pana la 11,000 de mutatii genetice. Astfel, cancerul poate deveni rapid rezistent la tratamentul conventional.

Cercetarile au demonstrat faptul ca exista sanse pentru pacientii diagnosticati cu cancer. Majoritatea acestor pacienti nu stiu de existenta acestei boli pana cand nu ajung in faze terminale. Spre deosebire de reactiile adverse ale tratamentului conventional, medicii nu au gasit nicio astfel de reactie in ceea ce priveste extractul din samburi de struguri.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog