-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Miere din ridichie neagra, o reteta naturala ce combate tusea.


Publicitate

Aceasta combinatie este foarte sanatoasa si foarte usor de facut.

Ingrediente:

-ridichie neagra;
-miere.




Preparare:

Spalati ridichia si taiati-i partea de sus si cea de jos cu un cutit. Folositi un cutit si o lingurita pentru a scobi ridichia, astfel incat sa ii ramana un invelis de 1 cm. Faceti o gaura mica in fundul ridichiei (cu cat mierea este mai groasa, cu atat gaura trebuie sa fie mai mica!)

Puneti sfecla intr-un pahar si umpleti cu miere. Apoi, folositi capacul ridichiei, pe care l-ati taiat mai devreme, pentru a acoperi ridichia.

Dupa 3-4 ore, va fi sirop pe fundul paharului (la mine, a curs dupa 30 de minute asa ca, am repetat procedura, am golit siropul si am asteptat sa curga altul).

Luati 3-4 lingurite pe zi din acest sirop. Dupa ce ati consumat toata cantitatea, preparati o noua cantitate. Copiii de peste 3 ani pot lua 3-5 lingurite, zilnic. Puteti repeta tratamentul dupa o luna.

Se foloseste in cazul tusei, racelilor, intareste imunitatea, este un bun diuretic si poate fi folosit si in cazul bolilor de ficat sau bronsite.

Cu drag,


Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog