-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Motivul Pentru Care Va Treziti Dimineata Cu Dureri De Spate. Iata Care Este Remediul!


Publicitate

Va treziti dimineata cu dureri cumplite de spate? In ultimul timp s-a cronicizat? Va intrebati ce puteti face?

Haideti sa vedem care sunt motivele principale pentru care va treziti in fiecare dimineata cu dureri de spate si ce puteti face pentru a solutiona aceasta problema.




Probabilitatea dezvoltarii durerilor lombare creste cu trecerea anilor. Doar pentru ca probabilitatea creste si cunoasteti foarte multi oameni cu aceasta problema, nu inseamna ca nu poate fi evitata. Puteti face multe pentru durerile de spate!

Ce este Durerea Lombara Cronica?

Durerile lombare cronice reprezinta o maladie ce se dezvolta treptat. Se inregistreaza mai mult de 3 milioane de cazuri anual deci, este destul de comuna. Poate fi tratata acasa si in plus, un bun fizioterapeut va poate ajuta de asemenea daca aveti dubii. Daca nu va permiteti sa mergeti la un astfel de tratament, sunt multe lucruri pe care le puteti face acasa.

De obicei este autodiagnosticabil si autotratabil. Insa, este bine sa treceti inainte la un medic primar pentru a scoate din calcul boli mai grave.

Ce determina aparitia durerilor lombare?

Exista multe lucruri care determina aparitia acestei probleme si nu neaparat dormitul intr-o anumita pozitie. Insa, somnul intr-o anumita pozitie probabil ca reprezinta ideea de la care porneste fiecare persoana care experimenteaza astfel de dureri.

Dormitul intr-o pozitie necorespunzatoare poate determina compresia nervilor, furnicaturi si un nivel scazut de oxigen in tegument, rezultand in inflamatii si dureri.

Daca si dumneavoastra va confruntati cu aceasta problema, datorata somnului intr-o pozitie neadecvata, incercati sa va schimbati pozitia de somn.

Masajul si fizioterapia pot ajuta la eliberarea nodurilor si astfel sa nu va mai treziti cu dureri de spate dimineata.

Chiar si salteaua dumneavoastra poate reprezenta o cauza a durerilor lombare. Multi oameni nu stiu ca trebuie sa isi schimbe salteaua dadndu-si seama de acest lucru doar atunci cand merg intr-o camera de hotel sau dorm intr-un alt pat decat cel al lor. Altii decid sa isi cumpere o saltea noua doar pentru ca reprezinta o afacere buna, dandu-si seama apoi de reala diferenta.

Daca va treziti cu dureri lombare, poate ca ar fi bine sa faceti acest experiment al saltelei pentru a afla daca propria saltea va ofera confortul de care aveti nevoie. Alt test pe care il puteti face este sa incercati sa dormiti pe podea pentru o noapte pentru a vedea daca durerea se amelioreaza.

Durerile lombare pot avea insa si alte cauze precum o problema de disc. Discul dumneavoastra este reprezentat de oasele in forma de disc. Medicul dumneavoastra va poate evalua daca aveti acest tip de problema.


Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
Rid
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog