-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Doi batranei decid sa divorteze. Ce fac copiii lor?


Publicitate

Uneori e dificil sa nu iti mai vezi copiii luni intregi, poate chiar ani.

Acesti batranei au venit cu un plan genial. Este important sa cititi toata povestea!

Batranelul isi suna fiul: "Nu vreau sa iti stric ziua, dar trebuie sa stii ca eu si mama ta am decis sa divortam. Cei 45 de ani de mizerie mi-au ajuns."

Cu o voce foarte speriata, fiul spune: "Tata, ce vrei sa spui? Cum poti face asa ceva?"

"Ne-am certat foarte rau. Nu mai vorbim de cateva saptamani. Nici nu ne mai suportam uitandu-ne unul la altul." - a spus batranul.

"Ne-am saturat unul de celalalt si chiar nu mai vreau sa mai vorbesc despre aceasta problema... asa ca te rog sa o suni tu pe sora ta si sa ii dai vestea." - a adaugat acesta, apoi a inchis telefonul.

Fiul o suna imediat pe sora lui, care imediat ce aude incepe sa planga: "Nu ii lasam sa divorteze pana cand nu vorbim cu ei despre asta. Voi avea eu grija sa ii impac."

Cei doi frati iti rezerva bilete de avion pentru urmatoarea zi. Femeia isi suna tatal si ii spune: "Sa nu cumva sa faceti ceva nesabuit pana cand venim noi. Eu si fratele meu vom fi la voi maine. Pana atunci, nu mai discutati cu nimeni despre asta, m-ai auzit?"

Batranul inchide telefonul si apoi ii spune sotiei sale: "Vor fi aici de Craciun... acum, ce le spunem de Paste?"

Sursa: kudika


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog