-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Există doar patru culori de pașapoarte în lume. Iată care este motivul!


Publicitate

Se pare că, în lume, există doar patru culori de pașapoarte. Oare de ce, ținând cont de ce paletă vastă de culori avem la dispoziție?

Ar fi frumos ca fiecare culoare să reflecte personalitatea posesorului, așa este?

Nu există o culoare clară pentru fiecare țară în parte, așa că cele patru culori, verde, albastru, roșu și negru, pot fi opțiuni pentru orice persoană. Totuși, ele nu sunt distribuite la întâmplare...despre ce să fie vorba atunci?

Aparent este vorba despre naționalitate.

Citește mai departe pentru a afla ce opțiuni există în lume.


Pașaportul roșu

Este cea mai comună culoare, aceste pașapoarte sunt des întâlnite în rândul membrilor UE, cu excepția Croației sau a țărilor interesate să adere la UE.

De asemenea, pașaportul roșu se găsește în țările în care identitatea națională este foarte importantă sau au o istorie a comunismului.

Pașaportul verde.

Această nuanță este des întâlnită în țările arabe, deoarece era culoarea preferată a Profetului Muhammad. Verdele este culoarea Sudului și Estului Asiei și se găsește în țări precum Taiwan sau Vietnam.

De asemenea, pașaportul verde se găsește în țările din Sudul Africii.

Pașaportul albastru.

După culoarea roșie, pașaportul albastru este cel mai des întâlnit. Culoarea sa simbolizează o lume nouă și se găsește în 15 țări Caraibiene și Nord Americane.

Există foarte multe țări din America de Sud care optează pentru nuanța albastră a pașapoartelor, iar țări precum India, Afganistan sau Israel mizeză pe aceeași culoare.

Pașaportul negru.

Aceasta este cea mai rară culoare întâlnită în rândul pașapoartelor, iar Noua Zeelandă este recunoscută pentru faptul că deține pașaportul în nuanță neagră. De asemenea, pașapoartele negre se găsesc și în unele țări din Africa, precum Zambia sau Botswana.

Norvegia a dus jocul pașapoartelor la un alt nivel și, de curând a optat să nominalizeze o serie de designeri care să găsească nuanțe și forme minimaliste pentru schimbarea înfățișării pșapoartelor. 

Cine știe, poate o să vedem și pașapoarte roz de acum...

Dacă ți-a plăcut acest articol, distribuie-l ca toți cunoscuții tăi să îl citească!

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog