-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Ce se petrece în organismul tău atunci când te abți să mergi la toaletă!


Publicitate

Majoritatea oamenilor nu dau prea mare importanță mersului la toaletă, mai ales atunci când vine vorba de un scaun regulat. Credeți-mă, chiar nu este bine să nu mergeți la toaletă atunci când organismul o cere! În altă ordine de idei, organismul este medicul nostru, așa că dacă nu îi ascultăm cu atenție mesajele, vom avea de suferit!


Iată ce se întâmplă dacă nu ai un scaun regulat!

1. Momentul potrivit să mergi la toaletă

Nu există un moment potrivit, ci doar momentul în care organismul ți-o cere! Deși oamenii cred că este sănătos să ai un scaun o dată pe zi, există persoane care pot avea nevoie să meargă la toaletă mai des, așa că nu înfrânați această necesitate. De cele mai multe ori, simți o nevoie urgentă de a merge la toaletă, după ce ai băut prima ceașcă de cafea, dimineața.

2. După două ore

Nu-i ușor să îți ții scaunul în frâu, iar după doar câteva ore deja resimți dureri și balonări abdominale. De cele mai multe ori, oamenii le descriu ca a fi crampe. Nu-i de mirare că organismul tău se răzbună, pentru că nu l-ai ascultat.

3. După șase ore

Dacă au trecut șase ore și încă nu ai merg la toaletă, probabil te gândești că organismul tău s-a obișnuit cu ideea. Fals, el stochează toate toxinele acolo și astfel vei ajunge să te constipi.

4. După 12 ore

Ei bine, mergi la toaletă de urgență! Fiecare minut care trece, va fi în defavoarea ta și a sănătății organismului tău. Așa ajung oamenii să sufere de constipație cronică și de afecțiuni stomacale. După te întrebi de ce nu ai abdomenul plat, că doar faci sport și consumi suficientă apă, nu? Iată răspunsul, nu îți asculți organismul!

5. Tot nu ai mers la toaletă?

Nu, nu o să mori din această cauză, însă dacă mai vrei să ieși la toaletă probabil va trebui să iei laxative...

Așa că, data viitoare ascultă-ți organismul, este cel mai bun medic!

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog