-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Cum poți intra în contact cu îngerul păzitor


Publicitate

Înger păzitor, ghid spiritual, spirit animal, oricare ar fi modul în care te referi la acest spirit, cu siguranță ți-ai dori să găsești o metodă clară prin care să poți comunica mai ușor cu el.

Să recunoaștem, viața aici pe pământ poate fi destul de extenuantă, terifiantă și confuză uneori, însă dacă vei învăța să comunici cu îngerul păzitor, apele se mai pot liniști pentru tine!

sfaturi pentru a te conecta cu ingerul pazitor

Poate că ți se pare ciudat, însă îngerul nostru păzitor chiar vrea să știm că este mereu lângă noi și că ne poate ghida pe cea mai bună cale. Poate că ai încercat să stai de vorbă cu el, însă nu ai reușit până acum. De azi, o vei putea face!

IATĂ CUM POȚI INTRA ÎN CONTACT CU ÎNGERUL PĂZITOR:

AI MARE GRIJĂ LA CEEA CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN JURUL TĂU ȘI LA MODUL ÎN CARE REACȚIONEZI!

Îngerilor păzitori le place să comunice cu noi, prin intermediul senzațiilor fizice, așa că nu trebuie să faci nimic excepțional, trebuie doar să fii cu mai multă băgare de seamă! De exemplu, dacă ți se face pielea de găină fără vreun motiv sau simți o prezență în jurul tău, atunci acesta este un semn al îngerului păzitor, el încearcă să îți comunice ceva.

Atunci când anumite lucruri se petrec fără vreun motiv, înseamnă că îngerul păzitor încearcă să intre în contact cu tine.

MEDITEAZĂ ȘI CERE-I ÎNGERULUI PĂZITOR SĂ INTRE ÎN CONTACT CU TINE

Îngerii ne contactează prin alte dimensiuni, așa că mesajele lor pot fi primite chiar cu ajutorul meditației. Odată cu repetarea acestei practici, vei observa cum vibrația ta crește și astfel vei ajunge să te cunoști mult mai bine. În timpul meditației trebuie pur și simplu să îi ceri îngerului păzitor să își facă simțită prezența. Este posibil ca răspunsul să fie unul imediat sau poate dura ceva timp, în funcție de cât ești de pregătit pentru a asimila astfel de informații.

De foarte multe ori, îngeri nu își fac simțită prezența, de la sine, ci așteaptă să le dăm un semn că ne dorim să comunicăm în deaproape cu ei. Prin meditație ne putem concentra mai mult pe primirea mesajelor din alte dimensiuni.

Citește si: 6 semne ca esti un inger pe pamant

IA-ȚI NOTIȚE CU SEMNELE SAU CIFRELE CARE ÎȚI APAR ÎN JUR

Conform Doreen Virtue, dacă observi în mod repetat ora 11:11, înseamnă că îngerul tău își dorește să primească un mesaj de la tine, așa că începe să îți transmită semne specifice vieții de zi cu zi. Cu cât obervi mai des că anumite numere se repetă, mai ales cifra 1, cu atât conexiunea cu îngerul păzitor este mai puternică. Învață să iei în calcul aceste semne. De asemenea, dacă se întâmplă să auzi des aceeași melodie atunci când te urci în mașină, este tot un semn din partea îngerului păzitor. Și îngerilor le place muzica, nu uita!

CERE-I ÎNGERULUI PĂZITOR SĂ ÎȚI APARĂ ÎN VISE

Îngerii ne pot trimite mesaje prin intermediul viselor, deoarece pe durata somnului putem intra într-o altă realitate. Înainte să mergi la culcare, cere-i îngerului păzitor să îți apară în vis și fă tot posibilul să îți amintești visul ziua următoare!

Visele pot varia în funcție de mesajul pe care îngerul vrea să ți-l trimită.

ROAGĂ-TE PENTRU PREZENȚA ÎNGERULUI PĂZITOR ÎN VIAȚA TA!

Doreen Virtue, o persoană foarte cunoscută datorită legăturii cu îngeri spune că niciun înger nu apare în viața unui om, dacă acesta nu i-o cere, excepție făcând cazurile extreme.

Dacă și tu îți dorești să comunici cu îngerul păzitor, nu mai sta pe gânduri, poți începe chiar azi să sudezi această legătură! Nu uita că îngerul vrea să te ajute, așa că nu ezita să îi ceri acest lucru!

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog