-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

7 semne că ai găsit o femeie bună!


Publicitate

“Femeia poate fi înșelată, mințită și tratată într-un mod în care nu merită, însă în cele din urmă, femeia bună și înțelegătoare este cea mai regretată. Spun în cele din urmă, deoarece această femeie ajunge să se sature și să renunțe la relație. Cel care i-a făcut atât de mult rău va regreta asta toată viața. Îi va bântui gândurile, visele și întreaga existență. Femeia, în schimb, renaște asemeni unei păsări Phoenix și va străluci mult mai puternic!” – Rafael Padilla

Bine spus, domnule Padilla!

acestea sunt caracteristicile unei femei perfecte

De fapt, femeile bune sunt frumoase, statornice și dorite. Cu siguranță nu toate femeile au aceste caracteristici, însă o mare parte din ele da. Vorbind din perspectiva unui bărbat, am întâlnit mai multe femei cu aceste caracteristici, iar balanța se înclină în favoarea lor. Poate că sunt eu norocos sau este din firea lor.

Atunci când un bărbat caută o femeie bună, nu știe exact ce așteptări să aibă și nici cum să se comporte cu acele femei. Caută mult, pe unele dintre ele le fac să sufere și nici nu își dau seama că, prin viața lor a trecut acea femeie extraordinară, care apare o singură dată.

Prima dată trebuie să aveți grijă de inima femeii, dacă aceasta are o inimă de aur, atunci puteți continua. Apoi, este importantă și chimia dintre parteneri. Iată un scenariu: o femeie bună întâlnește un bărbat bun, așa că își spun să încerce. Relația durează o perioadă, până când cei doi simt că ceva le lipsește, iar relația ajunge să se destrame.

De ce? Pentru că un om bun nu este întotdeauna suficient pentru a ți se potrivi ție! Câți dintre noi nu am avut relații cu oameni, pe care îi credeam potriviți nouă, doar pentru că aveau un suflet bun? Relațiile sunt mult mai complexe și, astfel implică mult mai multe aspecte.

Acestea fiind spuse, ajungem cu un pas mai aproape de subiectul articolului de azi. Sper ca aceste informații să îți fie de mare ajutor și să găsești femeia cu care îți vei împărți întreaga viață.

Cele 7 semne că ai găsit o femeie bună!

1. Există o conexiune instantă

Majoritatea cuplurilor bine sudate spun că au simțit această conexiune încă de când s-au văzut prima oară.

Explicația este simplă, nu poți iubi un om de care nu te simți atras și aici nu mă refer doar la aspectul fizic, ci și la cel emoțional sau intelectual.

Cum acest articol este despre femeia aceea bună, iată la ce ar trebui să ai grijă: femeia bună are umor, încredere, carismă și este puternică.

2. Aveți aceleași idei

Cuplurile fericite spun că de cele mai multe ori gândesc la fel și simt la fel. Persoanele care sunt făcute una pentru cealaltă, se completează reciproc.

Poate că nu veți cădea mereu de acord, însă și acest aspect face parte din relația perfectă, deoarece o condimentează!

3. Afecțiunea și iubirea apar pe parcurs

Chiar dacă atracția a fost încă de la început, vei observa faptul că afecțiunea și iubirea se conturează pe parcurs. Cu siguranță este calea normală către iubirea eternă!

Iubirea și respectul vor trece peste orice imperfecțiune a partenerului!

4. Râdeți împreună

Dacă în relația voastră lipsește umorul, atunci nu este un semn prea bun, deoarece simțul umorului este un indicator al chimiei dintre două persoane.

Probabil și tu cunoști cupluri care se tin de șotii și își fac tot felul de glumițe, pentru care nu se supără niciunul dintre cei doi. Dacă se iubesc, acesta este singurul lucru care contează.

În cazul bărbaților cu simțul umorului dezvoltat, este important să își găsească o femeie pe aceeași lungime de undă.

5. Trebuie să existe respect!

Aici nu vorbim despre acel tip de respect, în care unul dintre parteneri este șeful, ci mai degrabă despre respectul moral, cel care sudează relația. Dacă iubirea este adevărată, atunci este imposibil ca cei doi parteneri să nu își acorde respect reciproc. Nu vei face nimic care să o rănească, cel puțin nu intenționat, iar ea va face același lucru.

Cei doi parteneri se respectă pentru ceea ce reprezintă unul pentru celălalt.

6. Prioritățile se schimbă

Probabil că și voi cunoașteți oameni, care s-au schimbat total după ce și-au găsit jumătatea. Din playboy-ul de ieri, azi au devenit persoane mature, cu simțul răspunderii față de familie.

De fapt, asta face femeia bună, îți răpește inima și din acel moment nimic nu mai este la fel. În cazul bărbaților cărora le plăcea viața de burlac, femeia de care se îndrăgostesc le schimbă total optica și vor face orice pentru a o ține în viața lor pentru totdeauna, deoarece este momentul în care simt cu adevărat ce înseamnă să iubească.

7. Aveți aceleași idealuri

Acest aspect este extrem de important. Există foarte multe relații care se încheie din această cauză. De exemplu: unul dintre parteneri își dorește copii, iar celălalt nu. Aceasta chiar este o problemă a zilelor noastre!

Schimbările în viață trebuie să se realizeze cu acordul amândurora, nu poți obliga o persoană să îți facă pe plac, doar pentru că tu îți dorești asta. Așa apar fisurile... trebuie întotdeauna să existe un echilibru!

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog