-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

10 sfaturi pentru a-ți proteja copilul!


Publicitate

Înainte de a-i acorda independeța copilului tău, ia în calcul următoarele sfaturi, pentru a te asigura că este în siguranță!

Nu expune numele copilului tău!

Nu scrie numele copilului pe obiectele personale ale copilului, cum ar fi ghiozdan, haine sau altele. Copilul nu trebui să dezvălui străinilor informații personale despre el. Cel mai bine este să menționezi numărul tău de telefon, în cazul în care se pierde vreun obiect de-al copilului.

trucuri pentru a-ti feri copilul de pericole

Învață-l să se ferească de mașini și de străini

Este foarte important să ne învățăm copiii că nu este bine să se urce în mașinile străinilor, însă copiii trebuie să mai știe și altceva, dacă oprește o mașină lângă el, iar pasagerii încearcă să îi atragă atenția în vren fel, cel mai bine este să fugă în direcția opusă mașinii, deoarece astfel va câștiga timp.

Inventează o parolă a familiei

Dacă un străin îi spune copilului tău hai cu mine, te voi duce la mami și tati, primele întrebări pe care copilul trebuie să i le adreseze sunt”Cum se numesc părinții mei? Care este parola familiei mele?
Este foarte important să inventezi un cod al familiei, deoarece astfel copilul se poate proteja singur de străini!

Instalează aplicații de urmărire

Datorită tehnologiei de ultimă generație, acum ne putem supraveghea copiii de la distanță. Nu ezita să le folosești!

Un ceas cu buton de urgență

În zilele noastre poți găsi dispozitive cu buton de urgență sub forma cheilor, ceasurilor, medalioanelor sau brățărilor. Oricât ar fi de scump, nu ezita să cumperi un astfel de gadget pentru copilul tău, deoarece semnalul este transmis atât către tine, cât și către poliție.

Învață-l să țipe!

Spune-i copilului tău că dacă este asaltat de un străin, se poate purta obraznic, adică poate țipa, poate mușca și poate chiar lovi cu piciorul. Astfel va atrage atenția, iar cel care va dori să îi facă rău, se va retrage.

Învață-l să mențină distanța!

Copilul tău trebuie să știe faptul că o conversație cu un străin nu trebuie să dureze mai mult de 7 secunde și este recomandat să poarte acea discuție într-un loc populat, pentru a evita orice pericol. De asemenea, este foarte important să stea la distanță de străini, în timp ce vorbesc, iar dacă aceștia încerc să se apropie, copilul trebuie să facă un pas în spate.

Să nu urce în lift cu străini

Învață-ți copilul să inventeze o scuză pentru care nu urcă în același lift cu cineva străin, chiar dacă acea persoană insistă. Cea mai bună opțiune este aceea de a spune că a uitat ceva sau că are ceva de rezolvat. Dacă persoana insistă, copilul poate spune că "părinții mei m-au învățat să urc în lift doar cu persoane cunoscute!" Dacă persoana devine violentă, copilul trebuie să reacționeze sub orice formă. Orice metodă de a atrage atenția este extrem de importantă!

Nu trebuie să le spună străinilor că este singur acasă

Explică-i copilului că dacă sună cineva străin la ușă, nu trebuie sub nicio formă să spună faptul că este singur acasă. De asemenea, nu trebuie să deschidă ușa nimănui, atât timp cât este singur, iar dacă cineva încearcă să intre cu forța, copilul trebuie să cunoască numărul de la poliție sau să își sune imediat părinții. or neighbors at once.

Explică-i că nu trebuie să se întâlnească cu persoane pe care doar ce le-a cunoscut pe internet

Explică-i copilului tău că internetul este cea mai nouă metodă de racolare a copiilor și că se poate expune la pericole reale, dacă vorbește cu străini pe internet. Îi poți da exemple din cazuri reale și ceea ce este cel mai important, nu uita să comunici în permanență cu copilul tău!

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog