-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Fă-ți aparatele de uz casnic să strălucească folosind aceste trucuri!


Publicitate

Odată cu trecerea timpului, aparatele de uz casnic încep să își piardă aspectul plăcut pe care îl aveau atunci când le-ai cumpărat. Dacă nu îți permiți să le înlocuiești, trebuie să găsești o metodă eficientă de a le curăța!

Noi am găsit cele mai utile trucuri pentru tine!

Expert în curățenie, Alex ne învață cum să redăm strălucirea obiectelor uzate, folosind produse pe care deja le avem în casă.

aceasta solutie te ajuta sa cureti electrocasnicele


Iată ce ne recomandă:

Scapă de petele apărute pe obiectele albe, cu ajutorul bicarbonatului de sodiu.

Dacă petele îți dau bătăi de cap, ai nevoie de un singur ingredient și de câteva minute! 

Ia puțin bicarbonat de sodiu și împrăștie-l pe suprafața pătată. Apoi, cu ajutorul unui burete, freacă până când petele dispar.

Dacă sunt zone pe care nu le poți curăța cu buretele, cum ar fi butoanele sau colțurile, încearcă să folosești o periuță de dinți.

Redă strălucirea cu ajutorul spray-ului de mobilă

Știu la ce te gândești, cum să folosesc acest spray pentru aparate? Și eu am avut anumite dubii, însă Alex are dreptate!

Pulverizează spray-ul pe aparatele uzate și șterge apoi cu o cârpă moale. Funcționează atât în cazul obiectelor din plastic, cât și din sticlă! Vei vedea că obiectele își redobândesc culoarea și strălucirea de odinioară!

Dacă vei repeta constant această procedură, obiectele nu se vor mai păta și vor arăta întotdeauna bine!

De azi, nu mai trebuie să le arunci, ci doar să le redai strălucirea!

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog