-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Un alt studiu confirmă legătura dintre obezitate și cancer!


Publicitate

Organele digestive ajung să fie expuse unui chin suplimentar atunci când greutatea nu este una normală.

Un studiu recent prezintă aspectele negative pe care kilogramele în plus le au asupra sănătății noastre. Principalul aspect fiind strâns legat de apariția mai multor tipuri de cancer.

Se pare că kilogramele în plus ne expun enorm la dezvoltarea mai multor tipuri de cancer, mai ales a celor care implică organele digestive.


Dovezile sunt atât de clare în acest moment, încât Agenția Internațională a Cercetării în Domeniul Cancerului a declarat următoarele: "kilogramele în plus reprezintă factorul principal al îmbolnăvirii de cancer,".

Acest studiu a fost realizat de către Maria Kyrgiou, din cadrul Departamentului de chirurgie oncologică al colegiului Imperial din Londra. Cercetările arată că persoanele care au un indice al masei corporale crescut cu mai mult de 5 procente, sunt mult mai expuse la dezvoltarea cancerului de esofag, osos, pancreatic, renal, endometrial sau hepatic.

Cercetătorii au luat în calcul peste 204 de studii premergătoare cu privire la riscul dezvoltării cancerului datorat kilogramelor în plus.

În cazul femeilor aflate la menopauză, riscul de îmbolnăvire este și mai mare datorită kilogramelor în plus.

Rezultatele cercetărilor au fost publicate în data de 28 februarie și au fost luați în calcul atât factorii indicelui de masă corporală, cât și kilogramele în plus.

Obezitatea influențează într-o mare măsură dezvoltarea cancerului stomacal sau gastrointestinal, afectând în același timp și calitatea hormonilor sexuali, a menționat Dr. Graham Colditz.

În ultimii ani, obezitatea a devenit o problemă mondială, pe care nu putem să ne facem că nu o observăm, așa că este important să luăm măsuri, pentru a evita dezvoltarea unor boli atât de grave...

Dr. Gapstur încearcă să realizeze campanii de prevenire și de combatere a obezității, avertizând oamenii că se expun la un pericol extrem de mare, dacă nu vor lua măsuri imediate în ceea ce privește kilogramele în plus.

Dr. Paolo Boffetta, medic în cadrul Institutului Oncologic din New York, a menționat că pe lângă obezitate și fumatul contribuie în aceeași măsură la dezvoltarea mai multor tipuri de cancer.

Și tu poți: renunță la fumat și la kilogramele în plus!

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog