-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

A reușit să împiedice un act de sinucidere... Cum a reușit, este incredibil!


Publicitate


Filmarea în care un poliţist reuşeşte să împiedice un act de sinucidere a strâns peste 80 de milioane de vizualizări!

Strategiile poliţistului de a-l determina pe bărbatul sinucigaş să se arunce în gol nu păreau să aibă niciun efect... asta până ce a venit vorba de fotbal.

a fost salvat in ultima clipa

Dacă ai surprinde un necunoscut pe punctul de a să se sinucide, ce cuvinte i-ai adresa ca să-l împiedici să-şi ia viaţa? Ai şti oare cum să procedezi?

Sunt sigur că mulţi dintre noi nu ar face faţă unei asemenea situaţii critice. Chiar şi poliţistul Michael Blackmore, în ciuda pregătirii sale, părea să nu poată împiedica actul sinuciderii unui bărbat urcat pe marginea balustradei unui pod.

După ce a fost alertat prin staţie, poliţistul s-a prezentat la faţa locului şi a început să stea de vorbă cu bărbatul sinucigaş. Nimic nu l-a înduplecat pe bărbat să renunţe la gestul său, nici argumentele despre familie, prieteni şi serviciu... până ce ofiţerul a adus vorba despre marea pasiune a americanilor: fotbalul!

În acest material video, filmat cu o cameră montată pe corpul ofiţerului, se observă cum poliţistul reuşeşte în sfârşit să-i câştige încrederea sinucigaşului. Conexiunea dintre cei doi s-a înfiripat pe fondul antipatiei lor comune faţă de echipa rivală Dallas Cowboys.

„Am căutat pur şi simplu un mod de a-l distrage de la problemele care l-au împins să recurgă la acel gest”, a afirmat Blackmore. Poliţistul a început să sugereze apoi posibile conversaţii pe care le-ar fi putut purta amândoi după meciul de duminica următoare şi după cel de peste o săptămână.

Blackmore i-a câştigat bărbatului încrederea şi, în decurs de câteva minute, echipele de salvare sosite la faţa locului l-au dat jos pe bărbat de pe balustrada morţii.

De la incident, fapta eroică a lui Blackmore a fost vizualizată de peste 80 de milioane de oameni. Ce noroc că ofiţerul salvator s-a aflat în locul potrivit la momentul potrivit!



Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog