-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Motivul pentru care stewardesele îți recomandă să ridici jaluzelele pe durata decolării și aterizării


Publicitate

Te-ai întrebat vreodată de ce strewardesele îți cer să ridici jaluzelele în timpul decolării și aterizării? Poate că ți se părea enervant până acum, însă prin acest gest, stewardesele protejează siguranța pasagerilor!

Credeți-mă nu o fac pentru a vă enerva, ci pentru că trebuie luate foarte multe măsuri de precauție în timpul unui zbor!

acesta este motivul pentru care trebuie sa ridicam draperiile in avion

Însoțitorii de bord vor doar să se asigure că nu se întâmple nimic grav, în cazul unui accident! Cum majoritatea accidentelor au loc la decolare sau la aterizare, această măsură ajută piloții să aibă o vizibilitate mai bună, pe durata procesului de evacuare.

Alexandru Elena este însoțitoare de bord și confirmă faptul că această măsură le este impedios necesară piloților, deoarece astfel au o vizibilitate mai precisă. Se pare că perioada de evacuare durează doar 90 de secunde, așa că îți dai seama cât de important este să se aplice fiecare măsură de siguranță!

Elena a făcut și o referire interesantă la această tehnică:

Pasagerii sunt de obicei curioși așa că nu s-a întâmplat de puține ori să fie tocmai ei cei care au atras atenția asupra unui pericol.

Sunt sigur că nu bănuiai faptul că piloții se bazează pe tine, în cazul în care observi amănunte ce ar putea pune zborul în pericol.

Cu siguranță majoritatea însoțitorilor de bord le fac oamenilor instructajul cu privire la utilizarea centurii de siguranță sau a măștii de oxigen, în caz de pericol, însă se pare că nu toți respectă și această măsură. Este bine de știut că tot mai multe companii de transport aerian au început să o implementeze.

Dacă ai zburat vreodată într-un avion foarte luxos, probabil că te întrebi ce fac pasagerii dacă nu există jaluzele? Ei bine, se pare că geamurile au proprietatea de a se închide la culoare prin simpla apăsare a unui buton lateral.

În acest caz, chiar însoțitorii de bord execută manevra, în locul pasagerilor, deoarece au posibilitatea de a regla opacitatea gemurilor. Tare, nu?

Ce părere ai? Este o metodă bună de siguranță?

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog