-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

10 produse alimentare contrafăcute şi dezgustătoare importate din China


Publicitate


Importurile de alimente din China generează tot mai multe probleme în ultima vreme. Cele zece produse prezentate în continuare vorbesc de la sine.

Iată lista alimentelor pe care trebuie să le verifici de două ori înainte de a le cumpăra:

alimente contrafacut din china

1. Ouă contrafăcute

Nici nu se mai pot numi ouă, sunt pur şi simplu un amestec de gelatină şi colorant alimentar, şi mai au şi înveliş din ceară!

2. Orez contrafăcut cu conţinut de plastic

Nu mai e o noutate, dar problema devine tot mai gravă. Ca să verifici dacă orezul cumpărat conţine plastic, aprinde-l cu un chibrit. Mirosul emanat pe timpul arderii este lămuritor.

3. Nuci umplute cu ciment

Cimentul atârnă la cântar, aşa că este turnat în nuci şi alte produse similare pentru a stoarce un profit mai mare.

4. Carne de vită contrafăcută

Unii comercianţi vând carne de porc injectată cu chimicale care o fac să semene mai bine cu cea de vită! Mare atenţie!

5. Carne de oaie contrafăcută

Carnea de oaie este „peticită” cu carne de şobolani, nurci şi vulpi.

6. Vinuri contrafăcute

Cea mai grosolană înşelătorie constă în re-etichetarea sucurilor ieftine de fructe drept vinuri. O mare parte din vinurile importate din China sunt contrafăcute astfel.

7. Miere adulterată

Mierea adulterată este greu de identificat printre produsele apicole. În goana după profit, comercianţii înmulţesc mierea cu apă, zahăr, amidon de porumb şi alţi aditivi.

8. Mazăre verde contrafăcută

Spre deosebire de mazărea de calitate, cea contrafăcută nu se înmoaie la fel de repede pe timpul fierberii, iar apa în care e fiartă se colorează în verde de la coloranţii folosiţi pentru cosmetizarea boabelor.

9. Sare de masă contrafăcută

Sarea industrială se strecoară încet, încet pe mesele chinezilor. Bineînţeles, chinezii nu sfiesc nici să o exporte! Sarea industrială este foarte periculoasă, putând cauza hipertensiune, disfuncţii tiroidiene şi boli cardiovasculare.

10. Ginseng modificat

Rădăcina de ginseng este o plantă medicinală populară mai ales în China, dar are un preţ destul de piperat. Unii comercianţi fierb rădăcinile plantei în apă cu zahăr, pentru ca astfel să atârne mai mult la cântar şi să încaseze mai mulţi bani din vânzările la kilogram.

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog