-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Este adevărat că inventatorul pliculețelor de zahăr s-a sinucis?


Publicitate


Benjamin Eisenstadt, a avut parte de multe eșecuri în viața sa, însă cu ultima invenție, chiar a dat lovitura, s-a gândit că în pliculețe poate fi pus și zaharul, nu doar ceaiul. 

Ideea lui a fost cu adevărat revoluționară, deoarece dozajul era suficient pentru o ceașcă de cafea sau de ceai.

cel care a creat zaharul la pliculet nu s-a sinucis

Problema a apărut în momentul în care oamenii încercau să deschidă pliculețul de zahar incorect. Benjamin concepuse aceste pliculețe astfel încât să fie rupte de la mijloc, nu din extremități.

Se spune că Benjamin a fost atât de copleșit, de faptul că oamenii se chinuiau să deschidă pliculețele de zahăr, încât a căzut într-o depresie care l-a împins să comită un suicid.

De fapt, nimic din ce s-a zvonit nu este adevărat întrucât Ben Eisenstadt a murit la vârsta de 89 de ani, pe masa de operație, în timpul unei intervenții chirurgicale pe cord.

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog