-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

3 metode excelente pentru a-ți proteja vederea, dacă stai mai mult de 2 ore la calculator


Publicitate

Toți cei care stau ore la rând în fața calculatorului pot confirma faptul că vederea ajunge să fie afectată. După o astfel de zi, ochii încep să se roșească, privirea este încețoșată,iar durerile de cap își spun cuvântul.

Senzația de oboseală este un efect pe care timpul petrecut în fața ecranului, îl are asupra noastră, fiind cunoscut si sub numele de "poluare cu lumina".

modalitati de a-ti imbunatatii vederea acasa si la birou

Cum putem preveni afectarea vederii?

Ochii noștri merită să fie protejați, așa că ți-am pregătit câteva sfaturi prin care poți să îți continui activitatea zilnică, fără ca aceasta să îți afecteze vederea.

Ia măsuri acasă

Dacă ai un serviciu care implică perioade îndelungate de lucru în fața calculatoruIui, încearcă măcar să limitezi această expunere acasă. Renunță, câteva ore, să îți mai expui ochii la traume suplimentare și înlocuiește privitul la televizor cu cititul unei cărți, de exemplu. Renuntă, pe cât posibil, folosirea ecranelor digitale atunci cand ajungi acasă.

Ia măsuri la birou
Chiar și la lucru poți face unele schimbări. Încearcă programul 20-20-20. Ce reprezintă el? Pentru fiecare 20 de minute petrecute în fața monitorului, privește 20 de secunde la 20 de metri în fața ta. Asta îți va ajuta ochii să se relaxeze. Cercetările spun că la fiecare 2 ore de stat în fața calculatorului (tv, telefon, etc), trebuie să ne odihnim ochii cel puțin 15 minute.

De asemenea poți încerca să folosești ochelari de protecție și să poziționezi ecranul la 40 de cm de tine, în direcția opusă oricărei ferestre.

Încearcă și tu, vederea trebuie protejată!

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog