-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Cele mai populare gustări pentru copii conțin ingrediente cancerigene!


Publicitate

Știai că fiul sau fiica ta consumă estrogen de fiecare dată când mănâncă dulciuri din comerț? Produsele cu conținut de petroleum sunt clasificate drept xenoestrogeni.

Dulciurile marcate cu semnul sănătos pentru copii conțin de toate, de la coloranți artificiali, până la compuși cancerigeni sau petroleum! Petroleumul este același compus utilizat pentru producția de gaz sau ulei. Știai asta? Coloranții artificiali precum Galben 5 sau Roșu 40, conțin și ei petroleum, putând duce la apariția unor boli grave! Federația Alimentară (FDA) a început de curând o campanie de prevenire și combatere a acestei probleme grave.

aceste dulciuri sunt toxice pentru copii

În ceea ce privește sănătatea copilului, ingerarea de astfel de alimente poate duce la apariția hiperactivității, cancerului sau reacțiilor alergice. Coloranții artificiali sunt strâns legați de dezvoltarea infecțiilor ORL, diabetului, eczemelor, hiperactivității sau hipoglicemiei.

De fapt, aceste substanțe sunt atât de toxice încât Guvernul Uniunii Europene a interzis utilizarea coloranților artificiali.

Top 5 cele mai populare dulciuri preferate de copii și efectele lor adverse

1. Turta dulce

Turta dulce a fost prima oară scoasă pe piață în anul 1964, iar ingredientele principale sunt sirop de porumb, fructoză extrasă din porumb și dextroză. Toate acestea sunt variante dăunătoare ale zaharului, iar asta nu este tot, deoarece turta dulce conține și TBHQ, un extras din petroleum care duce la apariția disfuncțiilor celulare sau a cancerului.

2. Gustările fructate

Toate conțin arome de fructe, preparate din coloranți și aditivi artificiali. Roșu 3 este cel mai des folosit, iar E127 nu lipsește, fiind un produs pe bază de petroleum.

3. Bomboanele colorate

Da, sunt așa drăguțe și colorate, că ți se topesc în gură... dar ai văzut ce rămâne pe mână înainte să le consumi? Acei coloranți artificiali sunt Albastru 2, responsabil cu apariția hiperactivității, dezvoltarea celulelor canceroase sau a tumorilor. Albastru 1 duce la apariția tumorilor maligne, iar Roșu 40 afectează ADN-ul. Galben 5 și 6 determină apariția cancerului, reacțiilor alergice sau hiperactivității.

4. Snacksuri

Principalul colorant artificial din snacksuri este Galben 6, extras din petroleum. Aceste snacksuri conțin și benzonat de metil sau metilfenidat.

5. Jeleurile în formă de ursuleți

Aceste jeleuri au apărut în anul 1988 și sunt disponibile în mai multe culori. Acești ursuleți drăgălași conțin TBHQ, un compus toxic care duce la apariția stării de greață, amețeală sau, mai grav, dezvoltarea cancerului stomacal sau pulmonar. Aceste jeleuri au fost asociate inclusiv cu dezvoltarea ADHD-ului, anxietății sau stării de instabilitate emoțională.

Există foarte multe gustări sănătoase și gustoase, așa că nu este necesar să cumpărați aceste produse periculoase! Fructele, legumele sau cerealele reprezintă varianta excelentă de înlocuire a acestor dulciuri periculoase pentru sănătatea ta și a copilului tău. Gandește-te de două ori înainte să le mai cumperi!

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhKl7xySuhfsHG-SqVoQeOyx00tJ5EKmON3x-2kRI2SWRexiZYSFJ-_OTvKKmR8EnTbAxxyK-NYMIvrrrUF_WwBrMzwh3_jUYvhivpSdVmcSVaD-NRKdCCd67R7LZLheim5fPFn1mIMIw/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog