-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Ai grijă la aceste 8 semne, rinichii tăi pot fi în pericol!


Publicitate

Rinichii îndeplinesc o funcție foarte importantă în organismul tău, una vitală aș putea spune. Ei sunt responsabili cu eliminarea lichidului în exces și a toxinelor din organism. Rinichii pot controla presiunea sangvină, mențin echilibrul chimic, previn degradarea osoasă și stimulează producția de celule roșii. Atunci când sunt afectați, nu mai pot îndeplini aceste funcții, astfel apar și bolile renale.

semne ale unor rinichi bolnavi

Nefropatie acută

Nefropatia apare în momentul în care rinichii se opresc din funcționare datorită unei traume sau a unui cumul de toxine. Dacă aceștia sunt tratați bine, își pot redobândi funcțiile.

Pietre la rinichi

Dacă ai experimentat eliminări ale pietrelor de la rinichi, probabil că știi cât sunt de dureroase. Înainte de a elimina pietrele, organismul tău îți va da semne precum usturimi la urinare sau urinări dese, astfel vei putea detecta cauza și vei putea lua măsuri.

8 Simptome ale bolilor renale

Oboseală

Dacă te simți mereu obosit, deși nu există un motiv întemeiat pentru asta, poate fi din cauza faptului că rinichii tăi nu mai funcționează așa cum ar trebui sau nu mai produc suficientă eritroproteină. Eritroproteina este un hormon produs de rinichii sănătoși, însă dacă funcția lor este afectată, nu vor mai produce suficientă eritroproteină, iar mușchii și creierul vor fi afectați.

Incapacitatea de a respira

Acest simptom poate indica prezența apei la plămâni sau anemie.

Senzația de slăbiciune sau amețeală

Atunci când creierul nu este suficient oxigenat, poți experimenta simptome precum lipsa concentrării, amețeală sau pierderea memoriei.

Incapacitatea de a gândi lucid

Și acesta este un simptom al lipsei oxigenării creierului.

Senzația de mâncărime

Rinichii sunt responsabili cu înlăturarea reziduurilor din vasele de sânge, iar în momentul în care nu mai pot îndeplini această funcție te poți confrunta cu mâncărimi la nivelul pielii.

Inflamarea mâinilor și a picioarelor

Rinichii se află în incapacitatea de a elimina apa din țesut și astfel apare retenția de apă, ducând la inflamații ale mâinilor, picioarelor sau feței.

Senzația de gust metalic

Atunci când există toxine în sânge, poți experimenta respirația urât mirositoare și senzatia de gust metalic, chiar și mâncarea va avea acest gust. Treptat vei pierde în greutate deoarece nu vei mai avea poftă de mâncare.

Durere

Acesta este un simptom comun, datorat pietrelor la rinichi și infecțiilor renale. Această durere se localizează, de obicei, în zona lombară.

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.



Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog