-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Uneşte-ţi palmele şi vezi dacă aceste două linii se unesc: iată ce reprezintă!


Publicitate

Deşi există mulţi oameni sceptici cu privire la cititul în palmă, cu toţii ne dorim să aflăm viitorul. Dacă nu îţi place să mergi la chiromanţi, însă îţi doreşti totuşi să îţi afli viitorul, există o tehnică simplă prin care poţi face asta.


Trebuie doar să te uiţi la partea interioară a palmelor tale, la liniile de sub degete, cunoscute şi sub denumirea de linia căsătoriei.

Dacă liniile au aceeaşi înălţime, partenerul tău va fi pe placul tuturor cunoscuţilor tăi. Eşti sensibil şi gentil.

Dacă linia de la mâna dreaptă este mai sus decât cea de la mâna stânga, te vei căsători cu o persoană mai în vârstă decât tine. Nu dai prea mare importanţă părerilor celor din jur şi nu suporţi standardele impuse de societate.

Dacă linia de la mâna stângă este mai sus decât cea de la mâna dreaptă, eşti o persoană agresivă, căreia îi plac provocările. Te vei căsători cu un străin sau cu un student.

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.




Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog